Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Vejtasa Dalma
20, Felpéc

Magasság: 167 cm

Csillagjegy: Oroszlán

Kedvenc étel: fehérboros kagyló

Kedvenc ital: epres limonádé

Kedvenc zene: Lana Del Rey – Paris

Kedvenc parfüm: Bvlgari – Omnia Amethyste

Tavaly végeztem a Győri Kovács Margit szakgimnázium divat és stílustervező szakán,  Jelenleg a vállalkozásom kialakításán dolgozom. A célom, hogy nőies és kifinomult ruhákkal tegyem szebbé az emberek életét. Nagyon szeretek rajzolni és festeni. A versenyre azért jelentkeztem, mert szeretném ha megismernének, és én is meg szeretném ismerni a modellek és hercegnők életét. Ezt megelőzően már részt vettem beauty fotózáson, izgatottan várom, hogy én is átélhessem, hogy milyen a kifutón vonulni – mesélte Dalma.

 

Nem vesz részt a fordulóban.

3.49 pont

További résztvevők