Utazó

2010.08.22. 22:34

Szavazzon a legkedveltebb Vas megyei falusi nyaralóhelyre!

A közönségszavazáson augusztus 31-én éjfélig lehet voksolni a megye tíz falusi nyaralóhelyére. Kollégáink magyar és külföldi vendégekkel kitöltetve egy-egy kérdőívet megállapították, melyik a legkedveltebb falusi nyaralóhely.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Játékunk első szakasza már lezárult. Munkatársaink az elmúlt napokban végiglátogatták mind a tíz Vas megyei, nyaralóhelyként is ismert és népszerű települést, s egy kérdőív segítségével megállapították, melyik közülük a legkedveltebb falusi nyaralóhely. Kollégáink Bozsokon, Cákon, Velemben, Bajánsenyén, Magyarszombatfán, Szalafőn, Gersekaráton, Hegyhátszentjakabon, Hosszúperesztegen és Nicken jártak, s az ott nyaraló magyar és külföldi vendégek véleményére voltak kíváncsiak. Az első szakasz eredményéről bővebben itt olvasnat a Vasnépe.hu-n.

A szavazás augusztus 23-án nulla órától kezdődik, és egészen augusztus 31-én éjfélig lehet voksolni a megye tíz falusi nyaralóhelyére. IDE KATTINTVA SZAVAZHAT. Az internetes voksolás után hirdetjük ki a közönségszavazás végeredményét, s a győztes elnyeri a Vas Népe különdíját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!