Ski Amadé

2021.10.02. 07:00

Készül a szezonra az osztrák síparadicsom

Bemutatta téli ajánlatait, fejlesztéseit és szolgáltatásait Ausztria legnagyobb síparadicsoma, a Ski Amadé.

NA

Fotó: Pixabay

A Salzburg és Stájerország tartományokban található Ski Amadé sírégió az egyik legnagyobb Ausztriában, ahol 760 kilométernyi sípálya és 270 sílift várja a síelni vágyókat. A közelmúltban a régió Budapesten is bemutatta szolgáltatásait, fejlesztéseit és csomagajánlatait a következő téli szezonra – írja a turizmus.com.

Christoph Eisinger, a társulás ügyvezetője elmondta, 2019-ben több mint 7 millió síelőnapot tudhattak magukénak, ami azt jelenti, hogy vendégeik ennyi napra váltottak síbérletet a szezon folyamán. 2020-ban már korán, márciusban be kellett zárniuk a sípályákat a koronavírus-járvány terjedése miatt, a szezon megszakításával így valamivel kevesebb, összesen 6,9 millió nappal zárták a szezont. A tavalyi idényben pedig már csak mindössze 15 százalékát érték el a 2019-es számoknak, egymillió nappal. Idén már bizakodóak: a szigorú szabályok és biztonsági előírások miatt azt várják – a nyári szezonhoz hasonlóan –, hogy minimum 80 százalékát, de akár 90-95 százalékát elérik a 2019-es forgalomnak.

Kiemelt képünkön: Idén már bizakodó a 760 kilométernyi pályát felölelő síparadicsom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!