Szponzorált tartalom

2020.06.11. 07:00

Nyaralás a csodálatos Kristály völgyben, barangolás a romantikus Somló hegyen!

A Hotel Kristály Konferencia &Wellness**** a csodálatos Kristály völgy alig egy éves négy csillagos szállodája Ajkán, a Balatontól mindössze 30 km-re, a Somlótól 15 km-re fekszik. A hotel a város csendes nyugodt részén a Csónakázó tó és az élményfürdő mellett helyezkedik el. Pihenje ki a hegyi túrát a wellnessben, relaxáljon masszőrünk kezei alatt, vagy élvezze a Carbon Bár gazdag kínálatát.

A Bakony nyugati szélén egyedülálló látványosságként várja Önöket is a páratlan szépségű Somló hegy, a Balaton-felvidék híres tanúhegye. Fedezzék fel ezt a csodálatos tájat kettesben, élvezzék a finom borokat, a hangulatos kápolnákat, a várat, és pihenjék ki a hétköznapok fáradalmait a Hotel Kristály Konferencia & Wellnes**** hotelben.

A speciális klíma a vulkanikus kőzet és a hegy talaja igazán különleges, tüzes, illatos, ásványos borokat hoz létre, ami a világon talán mondhatni, egyedülálló és utánozhatatlan, ezért alkotta meg a hotel a világhírű Tornai pincészettel közösen a „Kalandozás a Somló hegy dűlői között” csomagajánlatunkat.

A hotel a csomagajánlatában számos programlehetőséget kínál a Somló hegyen a Tornai pincészet szervezésében, legyen szó akár legény-, vagy leánybúcsúról, családi kikapcsolódásról, mindenki megtalálja a neki megfelelő programot.

 

Az igazán bátrak és kalandot kedvelők semmiképp nem hagyhatják ki a Kalandor gyalogtúrát, természetesen túravezetővel és a Top Selection tételek kóstolásával. A gyermekekre is gondoltak a szervezők, őket szőlőlével várják.

A kerékpár szerelmesei akár két keréken is megközelíthetik a Somló hegyet a szállodától, majd onnan indulhat az igazi terep meghódítása, melyhez túratérképet biztosítunk.

 

 

Akik más jellegű programra vágynak, és szeretnék megismerni az aprócska borvidék nyújtotta gasztronómiát, a Tornai pincészet elegáns több fogásos borvacsorával, kihagyhatatlan múzeum és pince látogatással várja vendégeit.

Fedezze fel Magyarország legkisebb történelmi borvidékét, foglaljon szállást!

 

A szálloda e csomagajánlata nászajándéknak is kitűnő! Hiszen a legenda szerint, aki a nászéjszakán Somlói bort iszik, fiú gyermeke fog születni.

Várjuk szeretettel, foglalja le most kedvezményes csomagajánlatunkat!

 

Kristály Hotel

Cím: 8400. Ajka, Korányi Frigyes u. 20.

Telefonszám: +36 30 607 1661

E-mail cím: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!