Büszkeség

2020.01.28. 18:38

Őrségi fesztiválszervezők kaptak díjat Budapesten

A napokban tartották a mintegy 24 ezer tagot számláló Ötpróba szabad­idősport-mozgalom ünnepélyes évnyitóját az Országház felsőházi termében. Az eseményen vasi sportszervező munkáját is elismeréssel jutalmazták.

Nemes Judit

Az eseményen dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, majd Révész Máriusz Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos köszöntötte a megjelenteket. Szót kapott dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, az Ötpróba futónagykövete, valamint Storcz Botond háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, az Ötpróba kajak-kenu nagykövete is.

Az ünnepség végén emlékplaketteket adtak át, a többi között sportesemények szervezőinek.

Dél-vasi díjazottjuk is volt: Légrádi Zoltán, az Őrségi Kerékpáros és Természetbarát Egyesület elnöke második alkalommal kapott elismerést az Őrségi Kerékpáros és Terepfutó Fesztivál megrendezéséért.

– Ez egy nagyon jó visszaigazolás, hogy idén is díjra érdemesnek tartották a rendezvényt – hangsúlyozta az egyesületi elnök. – Sikerült növelnünk a fesztiválra látogatók számát. Egyre több ember érzi azt, hogy örömöt ad a sport, erősíti az egy közösséghez való tartozást. Fontos az is, hogy egy tartalmas program részeként a családdal, barátokkal fedezhetik fel az Őrséget – zárta szavait Légrádi Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!