Vasi bulvár

2015.04.09. 17:05

Facebook-figyelő

Vasi celebek Facebook-oldaláról szemezgettünk.

Nyuszit ölelt Esto

TETSZIK Esto ezúttal nem énekelt, hanem nyuszit ölelt.

Együtt a három celeb

ALBUMOK A három celeb egy helyen! Szőke Zoltán, színész a Barátok közt sztárja múlt héten több napot tartózkodott Szombathelyen. Állítólag még pizzát is szállított házhoz. Ami biztos, egy fotóra mindig kapható, ezúttal két kedvencünkkel pózolt. Varga Jenő sportfeltalálóval és az illuzionista Nagy Jonathannal.

Bexter meg a liliom

BLOG Hogyan készült a kockás liliomos kép? Ezt mutatja be a szombathelyi fotóblogger, Bexter.

Wellhelloval gyűlik a like

POSZT Pozsár András, az Éjjel nappal Budapest szombathelyi arca ezúttal a Wellhello koncertről posztolt így: „csak pózolunk, hogy legyen lájk, hogy lásd mit csinálnak a legendák"

Szelfibot a menő a diákoknál

SZELFI A „szelfi bot" még mindig nagy népszerűségnek örvend a szombathelyi diákpolgármester baráti körében. A képen a szerkezetet Dávid Noel (diákpolgármester) tartja, jobbján Jene Boglárka (a márciusban leköszönő diák alpolgármester), a másik oldalon Bársony Dóra (jelenlegi diák alpolgármester), Tóth Fanni, Polgár Gábor és Antal Ágnes.

Édes szurkolás

HÍRFOLYAM Radó András, a Haladás támadója így szurkolt kedvesével a magyar válogatottnak a Görögország ellen vívott párharc alatt. Egy dolog biztos, ha a döntetlennel nem is, de a gyümölcstál édes volt számukra.

Ilyen a munka Ocho Macho módra

KÖZÖSSÉG Mindig csak a munka - írták a szombathelyi zenészek facebook oldalukra. A fotón az Ocho Macho tagjai: Szebényi Dániel, Keresztesi Krisztián Szalai Márton, Kirchknopf Gergő „és persze Tóni Tekken.„

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!