Vasi bulvár

2015.08.03. 10:27

Bennfentes - Neil Simon Édeskettes hármasban című zenés darabján jártunk

A Bennfentes stábja is megnézte Neil Simon Édeskettes hármasban című zenés darabját. Az Iseumi Játékok közönsége a hűvös estére felkészülten érkezett. Többen hoztak pokrócot, ülőpárnát magukkal.

Kovács Ágnes

Vígjáték az államokból

ZENÉS – A nézők között többen is voltak, akik jól ismerték Vernon és Sonia történetét. Rettegi Attila és felesége Retteginé Kajtár Éva még nem látta a musicalt, így kíváncsi érdeklődéssel foglalta el helyét a lelátón.

Nyári esték kollégákkal

FAGYI – Szentgyörgyvölgyi Mária meglepődött, hogy fagyizás közben örökítettük meg. Úgy gondolta egy kis édesség belefér, amíg megérkeznek kollégái. Mária lelkesen mesélte, hogy nemrég munkahelyet váltott, új munkatársaira várt két gombóccal a kezében.

Az est házigazdáival

NYÁRESTE – A Medveczky Ádám dirigálta áriaest után egy vidám zenés darabbal várta a közönséget az Iseumi Játékok társulata. A bejáratnál Kiss Barna, a szimfonikusok igazgatója és felesége, Kiss-Vincze Eszter fuvolaművész fogadta a vendégeket. Jóval a kezdés előtt ért oda Koczka Tibor alpolgármester, aki feleségével, Koczka Gabriellával érkezett. Gabriella rafinált áttört csipkés ruhájához púderszínű táskát és balerinacipőt viselt.

Hűvös estén is csinosan

ELEGANCIA – A hölgyek mindig az időjárásra panaszkodnak. Bizony nem mindegy mit visel az ember lánya egy kellemes nyáresti rendezvényen. Takátsné Tenki Mária képviselő asszony, kifogástalan eleganciával érkezett a bejárat előtti térre. A kis feketéhez rafinált szabású pasztell blézert választott, hasonló színű övvel a derekán. Halmai Dóri személyi edző, a szűk farmert tűzpiros felsővel tette emlékezetessé.

Amikor a néző harmincadszor

RAJONGÁS – Sokszor elgondolkodunk már a rajongás természetén. Vajon miért kedvesebb egy előadó számunkra az összes többinél. Nehezen adott magyarázatot erre Farkas Dia is, aki bevallotta, harmincadik alkalommal izgulja végig az előadást. A Madách Színházba szívesen vált jegyet, nagy kedvence Miller Zoltán. A színész ezúttal rendezőként jegyezte a darabot, Dia barátnőivel, Czizel Zsófival és Tömösy Borival kizárólag a munkatársakból lett szerelmespár története miatt jött el.

Ezúttal unokák nélkül érkeztek

FELHŐTLEN – Városunk polgármestere, dr. Puskás Tivadar és felesége dr. Mikó Katalin soha nem hagyná ki a szabadtéri rendezvényeket. Mindketten szívesen vesznek részt Szombathely kulturális programjain. A vidám zenés darabot még nem látták, de jól tudták, hogy felhőtlen szórakozásra számíthatnak.

Zenekarból a lelátóra

SZÓRAKOZÁS – Petró András, a Savaria Szimfonikus Zenekar szólamvezető csellóművésze ezúttal nem dolgozott. Az utolsó pillanatban érkezett Kajzinger Ildikóval, a Filharmónia Bérlet szervezőjével. A sok nyári előadás, koncert, mesterkurzus után ezúttal nézőként érkeztek a vidám zenés darabra. Jól ismerve a helyszínt, kényelmes ülőpárnát is hoztak magukkal, és nem feledkeztek el a meleg ruháról sem.

Végre egy szép, hangulatos este

TELIHOLDNÁL – A historikus díszletbe álmodott vígjátékra sietett Ágh Ernő önkormányzati képviselő is feleségével, Ágh Ernőnével, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatójával. A bemutató előtti percekben nem tudhattuk, hogy a felhők mögül előbújik majd a telihold, hogy tányérjával világítsa meg a lelátót. Azt azonban sejtettük, hogy felhőtlenül könnyed estét ígér a sikerdarab.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!