Vasi bulvár

2015.10.27. 18:02

Facebook-figyelő - Mit kerestek a sárvári fideszesek Felcsúton?

Mi történt a vasi celebekkel? A közösségi oldalakról ezt is megtudhatjuk.

Vas Népe

10 éve - írta Ábel Anita a fotó mellé facebook oldalán. A színésznő egyébként Szombathelyen mondta ki a boldogító igent

Nem titok, hogy a szombathelyi bűvész, illuzionista Nagy Jonathan jelentkezett a televíziós tehetségkutatóba, a Hungary’s Got Talent-be. Úgy fest, hogy a szombathelyi fiatalt ezen a héten szombaton láthatjuk majd a műsorban - legalábbis Jonathan facebook  oldala erről árulkodik.

A népszerű Delta zenekar a zalaegerszegi Kölcsey gimnázium gólyanapján vendégeskedett, és még zsűriztek is az együttes tagjai. Mindenki nagyon aranyos és jó fej volt, diákok és tanárok egyaránt. Köszönjük a meghívást - írták a tagok az zenekar hivatalos facebook oldalán.

A szombathelyi riporter, Bartók Zoltán és a televíziós műsorvezető, Vujity Tvrtko  a Sztárban Sztár című műsor előtt összeállt egy közös fotóra.

Ép testben ép lélek! - tartja a közmondás, amellyel úgy tűnik, a SportKlub szombathelyi műsorvezetője, Aryee Claudia Dedei is tisztában van.

Már szurit is tudok adni. A páciens nagy örömére - írta a szombathelyi énekesnő, Esto facebook oldalára a fotó mellé.

Sárvári fideszesek, szimpatizánsaink, barátaink felkerekedtek egy csapatépítő kirándulásra. Egyebek között Felcsútra is ellátogattak, ahol egy fővel bővült a csapat, amikor Orbán Viktorral találkoztak - írta Ágh Péter facebook oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!