Vasi bulvár

2016.03.21. 19:41

Facebook-figyelő: ez történt a vasi celebekkel

Mi történt a celebekkel? A közösségi oldalakról ezt is megtudhatjuk.

Vadas Krisztina

Munka és tanulás

SZÍNHÁZ Horváth Ákosra, a WSSz színészére különösen igaz ez, hiszen ahhoz, hogy dolgozni tudjon, meg kell tanulnia a szöveget.

Szülinapos szépség

BOLDOGSÁG A szombathelyi származású műsorvezető, Aryee Claudia Tücsi nemrég betöltötte a 30-at, de mint tudjuk: a 30 az új 20. Így ő sem esett kétségbe az évszám láttán, inkább büszkén hirdeti, hogy ő már bizony nem huszas csitri.

Hello Olaszország!

UTAZÁS Gyönyörű énekesnőnk, Gáspár Eszter Esto nemrég közösségi oldalán tudatta, hogy Milánóba utazott. Nem lepődnénk meg, ha a városnézés mellett egy kis shoppingra is elcsábulna a divat fővárosában.

Diákrektort választottak

VETÉLKEDŐ Diáknapokat tartottak a Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnáziumban, ahol a programok során a diákrektort is megválasztották.: Fülöp Máté, a 12.H osztály tanulója nyerte el a címet.

Kirándulás a dínók világában

KIHALÁSVESZÉLY Úgy tűnik, kedvenc bűvész-illuzionistánk, Nagy Jonathan már az időutazással is megpróbálkozott. Egy biztos, a humorérzékén mit sem változott a tér-idő kontinuum átugrása. Ehhez a képhez csak annyit fűzött: „túléltem, de ő nem".

Csillagok nyomában

HOLLYWOOD Kocsis Korinna, vasi szépségkirálynő Los Angeles-ben járt, ahol nem hagyta ki a csillagok sétányát sem. Megtalálta kedvencéét, Michael Jacksonét is.

Modell a paradicsomban

NAPFÉNY Simon Marcsi, szombathelyi szépség előrevetítette követőinek a nyarat. Marcsi a fotóhoz csak annyit fűzött: paradise, azaz paradicsom. Ilyen körülmények között mi is biztosan az édenkertben éreznénk magunkat, de sajnos a jó időre egy kicsit még várni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!