Vasi bulvár

2016.04.05. 11:47

Facebook-figyelő: bepillantunk a kulisszák mögé

Újabb kihagyhatatlan érdekességek Vas megye, a celebek és a Facebook egyáltalán nem szürke hétköznapjaiból.

Vadas Krisztina

Négylábú divatdiktátor


CUKI Szinte mindenki elmosolyodik, ha meglátja ezt az édes kis yorkie-t, aki Hello Kitty-s pulcsit húzott.

Rövidülő szoknyák

NAPFÉNY Aryee Claudiának igazán nincs mit takargatnia, és legnagyobb örömére már nem is kell. Itt a meleg, a napsütés, így előkerülhetnek a vékonyabb és rövidebb ruhák is.

A legtisztább osztály

VERSENY A celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium tanulói minden évben megmérettetnek: a cél, a Legtisztább osztály cím elnyerése. Ez idén a 9. A osztálynak sikerült. Reméljük, megtartják jó szokásukat.

Parkerdei csendélet

ROMANTIKUS Ennél tökéletesebb képet el sem tudnánk képzelni a szombathelyi tavasz illusztrálására. Semmi más nem kell egy jó fotóhoz, mint egy jóképű bűvész, napfény, természet és egy kis virág. Bár arra kíváncsiak lennénk, hogy szedte azt a csokrot, vagy valahonnan elővarázsolta?

Egyszer volt egy ókori Savaria

FELFEDEZÉS Szombathelyen szorgosan folynak a munkálatok, hogy kicsinosítsák a várost Szent Márton évére.  A Mindszenty József tér átépítése során igazán nagy meglepetés érte a munkásokat: római kori leletekre bukkantak. A vizsgálatok során kiderült, hogy a IV. századi falmaradvány mellett eredeti mozaiktöredékeket is találtak a szakemberek.

Színház: a kulisszák mögött

PRÓBA A Weöres Sándor Színház színészei gőzerővel dolgoznak a következő darabon, ami nem más, mint A falu rossza. Nem túlzás azt állítani, hogy szinte minden színházrajongó eljátszik a gondolattal, milyen jó lenne látni, hogyan készült. A színház ezekkel a képekkel most betekintést engedett a kulisszák mögé – persze csak a közösségi oldalukat követőknek.

Lenyűgöző Rába-vidék

CSODA A természet mindig szemkápráztató dolgokat produkál, amit a legtöbbször mi nem is láthatunk. Azonban, ha van a közelben egy jó fotós, akkor örök emlékké teheti a pillanatot. Valahogy így volt ez ezzel a csodálatos hattyúval is, akit a Rába szentgotthárdi szakaszán kaptak lencsevégre.

Igéző szempár

ANGYAL Simon Marcsi sose okoz csalódást közösségi oldala követőinek. A modell szebbnél-szebb képeket posztol falára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!