Vasi bulvár

2016.06.06. 14:01

Bennfentes - A Prémium magazin képeiből válogattunk

A mai Bennfentes a Prémium magazin nyári számának képeiből válogat.

Kovács Ágnes

Mint ismert, megjelent a lap legfrissebb száma. Ennek okán közönségtalálkozót szervezünk június 11-én, szombaton este hét órára a Weöres Sándor Színházba. Vendégségbe jön hozzánk Prieger Szabolcs, Winkler Róbert, Zsámboki Marcell, a pódiumbeszélgetés házigazdája Jordán Tamás lesz. Az esemény kezdetén Halmágyi Miklós lapigazgató főszerkesztő megnyitja a Foglyul ejtett lélek című kiállítást Zergi Borbála és Timár Gergely magazinban megjelent képeiből.

Egy kiállítás képeiből

CÍMLAP A Prémium magazin címlapján Horváth Aliza szerepel. A tehetséges fiatal modellt két külföldi fotózás között sikerült interjúra bírnunk. Aliza a lapban nemcsak arról mesél, milyen Malajziában vagy Kínában dolgozni, de arról is, hogyan lehetünk csinosak a hétköznapokban.

A villamos rég aluszik

GARÁZSMENET A magazin egyik legkedveltebb rovata a múltat idézi meg. Ezúttal a villamos történetét elevenítettük fel. Egy hűvös tavaszi délutánon Papp-Ionescu Dóra, a Weöres Sándor Színház súgója öltötte magára az utolsó szombathelyi kalauznő munkaruháját. Horváth Sándorné, Mariska sötétkék blézere úgy állt Dórán, mintha ráöntötték volna. Stábunk nem titkolt célja persze az volt, hogy így emlékezzünk egy több mint százéves évfordulóra, hiszen a megjelenés másnapján ünnepeltük a villamosközlekedés elindulását.

Aki győzelemre született

CIRÓGATÁS Kiss Norbert, Európa-bajnok kamionversenyző hosszú interjút adott magazinunknak. Nemcsak a kezdetekről mesélt szívesen, de arról is, mi a valódi siker titka. Sokan tudják a sportolóról, hogy imádja a cicusokat. A közösségi oldalon rendszeresen posztol Marlenka és Yukiko képeiből. A beszélgetés közben is ellágyult, amikor is imádottja álmosan hozzádörgölőzött.

A horganyfehér és a hegyi kréta

PALETTA Torjay Valter műtermébe lépve, akárha egy külön világba érkezne az ember. Néhány lépésre a lakóháztól feltárul a festőművész minden titka. A szoba kellős közepén állványon egy lila ruhás nőt csodálunk meg, haját két tenyerével tartja. Még nincs kész, szabadkozik a művész és elmeséli, hogyan kezdi a munkát. Már a vászon alapozásánál sorjáznak a szavak: horganyfehér, hegyi kréta. Interjúnkban szívesen mesél a tehetség felismeréséről és a művészettörténet nagy korszakairól is.

Internet és hamuba sült pogácsa

BÉKESSÉG Az olaszfai ház minden szegletéből nyugalom árad. A fiatal jegyesek természetközeli életre vágytak, ezért költöztek be a nagyszülők házába. Fodor Dávid a kovácsműhelyben látott vendégül minket, párja, Kertész Réka illatos pogácsával marasztalta stábunkat. A szerelmesekkel készült riportból kiderül, hányadik századból való inget viselt Dávid a fotózáson és az is, vajon miért jobb az íze a dédnagymama sparheltjén sült ételnek. A faluszéli házban van net, de a hagyományok is élnek.

A halikrás zsúrkenyér

ELEGANCIA Nem kell mindig kaviár, mondhatnánk, idézve a jól ismert sorozat címét. Ezt vallotta Főző Karola, Szombathely egykori virágüzletének tulajdonosa is, hiszen szívesen időzött alkalmazottai körében. Régi korokat idéző rovatunk hősnőjét ezúttal Hartai Petra színésznő keltette életre. Hogy melyik bolt volt egykor Karola szalonja, cikkünkből kiderül!

A kézilabdások ledobják a textilt

EXKLUZÍV Különleges fotósorozattal jelentkezik a nyári lapszám, hiszen a női kézilabdásokat nem mezben, szorosra font hajjal állítottuk kameránk elé, hanem szexi alsóneműt választottunk erre az alkalomra. Pukler Glóriát, Ghetu Andreát, Jámbor Rékát, Jurik Petrát és Mayer Maját az edzésekről, a mérkőzések előtti felkészülésről és sok más érdekes témáról faggattuk. Hogy ki hogy áll a családalapítással, milyen zenét kedvel és főleg tart-e a babonáktól, megtudhatják, ha elolvassák a magazinban megjelent sok képpel illusztrált interjút.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!