Vasi bulvár

2016.06.06. 19:20

Bennfentes extra - Bennfentes - A Prémium magazin képeiből válogattunk

A mai Bennfentes a Prémium magazin nyári kiadásának képeiből válogat.

Kovács Ágnes

Mint ismert, megjelent a lap legfrissebb száma. Ennek okán közönségtalálkozót szervezünk június 11-én, szombaton este hét órára a Weöres Sándor Színházba. Vendégségbe jön hozzánk Prieger Szabolcs, Winkler Róbert, Zsámboki Marcell, a pódiumbeszélgetés házigazdája Jordán Tamás lesz. Az esemény kezdetén Halmágyi Miklós lapigazgató főszerkesztő megnyitja a Foglyul ejtett lélek című kiállítást Zergi Borbála és Timár Gergely magazinban megjelent képeiből.

Idegen tollal ékeskedik

TRENDELŐ - Az indiánok tollait idézi a Prémium magazin nyári lapszámának divatrovata. A most megjelent friss újságban a nagy fesztiválokhoz adunk öltözködési tippeket. Gyönyörű modellünk ezúttal Kondics Szandra volt, akit egy napsütötte délutánon fotóztunk meg. Tornacipő, feszes farmer és tarka pólók, ez lesz az idei sláger.

Tánclépésben jöttek

SIKER A megújult sportház elé beszéltünk meg találkozót Paál Lászlóval és feleségével, Krisztinával. A két táncművész Budapestről érkezett, hogy nyilatkozzon a magazinnak, és első útjuk azért vezetett az intézményhez, mert Lacit ezer szál köti a házhoz, látni akarta új pompájában. Itt aratta ugyanis első sikereit. Később póznadrágokat és fellépőbikiniket készített a világ leghíresebb testépítőinek. Erről a régi-új hivatásról is mesél a magazin oldalain.

Kis lépéssel kezdjük

EGÉSZSÉG Halmai Dóra személyi edző meg is kóstolta a frissen facsart narancslét. Kedvünkért összeállított egy nyári edzéstervet, és a folyadékpótlás fontosságáról beszélt. Dóri minden olvasót arra bíztat, merjen felállni a fotelból, és ha kis lépésekkel is, de induljon el mozogni. Nemcsak azért, mert egészségesebb lehet, de mert rengeteg öröme lesz abból, ha jobban érzi magát a bőrében.

A polinéz szigetek illatát hozza el

ELIXÍR Amióta világ a világ, mindenki az örök fiatalság titkát szeretné megtudni. Mozgás, alvás, sok folyadék, van recept bőven. A nők előszeretettel próbálnak ki mindenféle kenceficét, csak minél tovább megőrizhessék szépségüket. A kozmetikai ipar persze kihasználja az emberi hiúságot, de szerencsére egyre többen gondolják úgy, hogy az egészség fontosabb a tünékeny szépségnél. Dr. Mester Ildikó gyógyszerész saját receptúra alapján keresi a megoldást. Nyári bőrvédelemről is beszél.

A szépkorúak éljenek vitális életet!

TELEVÍZIÓ Endrei Judit, a népszerű televíziós bemondó is nyilatkozott magazinunknak. Mióta nem látjuk esténként a varázsdobozban, írással, egészségvédelemmel foglalkozik. Könyveivel járja az országot, és mindenhol arról beszél, milyen fontos, hogy a szépkorúak energikusan vegyenek részt a hétköznapokban. A családi gondoskodás mellett tegyenek minél többet azért, hogy hasznosan teljenek a nyugdíjas évek. Az interjúban őszintén mesélt magánéletéről, vágyairól is.

A kormányfő kastélya

URADALOM Rátóton fantasztikus vendégszeretettel fogadják a betérőt. A Széll-kastély az egykori kormányfő rezidenciája volt, és az épület annyi titkot rejt, hogy néhány oldalon képtelenség mindegyiket elmesélni. Dr. Ilyés Lászlóval, a ház egyik tulajdonosával azonban felidéztük a történelem legendás évtizedeit.

A zene mindig a szó elé furakszik

MUZSIKA Petró János, a szimfonikusok alapító karmestere otthonában látta vendégül a magazin stábját. Nappalijából a fényes kertre láttunk, amelyben olyan csodálatos virágok nőnek, hogy illatuktól elbódul az ember. A zenész részletesen mesélt azokról az évekről, amelyek szinte hőskorként váltak ismertté az utódok előtt. A zenekar a világ nagy koncerttermeiben lépett fel, és számos ősbemutatót is tartott például az Iseumban. Az interjút azoknak is érdemes elolvasni, akik ismerik Petró Jánost, mert olyan emlékeket is megidéztünk, amelyekről talán még ők sem hallottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!