Vasi bulvár

2016.06.14. 09:44

Facebook-figyelő: mozgalmas héten vannak túl a vasi hírességek

Kirándulnak, szórakoznak és meccsre készülnek a vasi, vagy Vashoz kötődő hírességek.

Vadas Krisztina

Erősíti a szurkolótábort

HAJRÁ A Sportklub Szombathelyről származó gyönyörű műsorvezetője nem csak beszámol a meccsekről. Szuperszexi képekkel buzdítja a magyar csapatot, a fotókat közösségi oldalán is megosztja.

Ismét Vasban játszott a banda

ZÚZÁS A szombathelyi Zaporozsec zenekar nemrég a répcelaki közönséget kápráztatta el.

A fiatal megmentők

TAPS A szombathelyi városi diákönkormányzat tagjai is részt vettek a maratoni újraélesztési rekordkísérletben. Igazán becsülendő, hogy már fiatalon elsajátítják a reanimációt. Most már ebben is példát mutathatnak szombathelyi diáktársaiknak.

Csajos kirándulás

VIDÁMSÁG A szombathelyi írónő, Mira Sabo barátaival indult kirándulni. A jó hangulatot a közösségi oldalán is megörökítette.

Bárhol a világban

ZENE „A magyar rendőri kontingens üdvözletét küldi Macedóniából, pontosabban a görög–macedón határról :)" – ezzel az üzenettel érkeztek fotók az Ocho Macho zenekarhoz.

Újra itt van a nagy csapat

JUBILEUM A nyár a nagy egymásra találások időszaka. Ilyenkor azonban nemcsak régi-új szerelmek, hanem barátságok is felelevenítődnek. Az évnek ebben a szakában tartják az osztálytalálkozók nagy részét is. Így a celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium egykori tanulói is összegyűltek, hogy ismét találkozzanak azokkal, akikkel húsz évvel ezelőtt együtt koptatták a padokat, majd együtt izgulták végig az érettségi nehéz napjait. A kommentekből kiderült: élményekkel, emlékekkel teli estét töltöttek együtt.

Egy újabb bizonyíték

HIHI Sokan mondják, hogy a macskák folyékonyak. És lám, valóban azok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!