Vasi bulvár

2016.09.05. 11:26

Facebook-figyelő

E héten is nagyot merítettünk a népszerű vasi arcok közösségi médiatevékenységéből: lássuk, mivel töltik a nyarat.

Vadas Krisztina

Megtanul fütyülni?

NASI Nagy Jonathan bűvész papagája, Merlin imád répát rágcsálni.

Bearanyozza napjukat

KEDVES A jákfai szépség, Kocsis Korinna nagyon szereti az állatokat, és a jótékonyság sem áll tőle messze. Éppen ezért időnként meglátogatja az egyik szentendrei állatmenhelyet, és a gazdátlan kutyusokat elviszi egy nagyot sétálni.

Ünnepelt az iskola

ÖRÖM Iskolakezdésre megújult a Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium bejárata előtti tér. Ezt a diákok úgy ünnepelték, hogy magukból alakították ki az iskola élő monogramját.

Jó erőben van a kis hős

NAGYTAPS Erdélyi Rolika nem elégszik meg azzal, hogy már segítség nélkül feláll. A kis hős tovább küzd, már az egyik szombathelyi szabadtéri edzőparkot is kipróbálta, persze némi segítséggel. :)

Koncert előtt kell a vitaminbomba

JÓÉTVÁGYAT Szalai Marci, az Ocho Macho basszusgitárosa koncert előtt gyorsan nassolt egy kicsit.

Tetkó lett az ikonból

AZTA Szalai Ádám válogatott focista tette közzé közösségi oldalán ezt a fotót, amelyen jól látszik, hogy egy lelkes szurkoló a bőrére varratta Király Gábor és az ő képét.

Erős szelek fújtak Szombathelyen

ERŐIZOM A szombathelyi street workout csapat, az Olad Crew nem bír leállni az edzéssel. Bár meg kell hagyni, az izmok jól jönnek, ha olyan erős szél fúj a városban, hogy gyorsan meg kell kapaszkodni. Ha nem gyakorolnák ennyit a zászlózást, lehet, hogy elszálltak volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!