vasi celeb

2017.11.03. 10:57

Így indul a november a vasi hírességeknél (videók)

Kíváncsiak voltunk, mit csinálnak Vas megye hírességei így november elejével. Új koncert, új klip és szuper koncert érkezik.

Gulyás Regina Olimpia

Fotó: Nagy Jácint

Ocho macho

A macsók új lemezzel jelentkeznek.Pénteken jelentette be a zenekar közösségi oldalán a hírt, miszerint megjelent a Dönts!

Soulwave

Korábban már ITT megírtuk, hogy a fiúk új klippel jelentkeztek. A rajongók nagy lelkesedéssel fogadták a dalt és az ahhoz készült kisfilmet.

Szabó Tibor

Fotó: Nagy Jácint

Néhány hete telt házas koncertet adott 60. születésnapja alkalmából. A nagy sikerre való tekintettel megismétlik az előadást, melynek bevétele egy Andriska nevű beteg kisfiú életét könnyíti meg.

Danics Dóra

Danics Dóra nemcsak hangját adja az Oltári csajok című sorozathoz, melynek főcímét ő énekli, de hamarosan fel is tűnik a teleregényben. Erről számolt be közösségi oldalán. Így már két vasi hírességünket láthatjuk. A sorozat egyik főszereplője Hartai Petra, a Weöres Sándor Színház színésze.

Fatimapanka

Az egyre népszerűbb vasi youtuberlány halloween alkalmából mesélt paranormális élményeiről egyik friss videójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!