Vasi bulvár

2015.09.28. 13:17

A Bennfentes stábja szüretelt és ikertalálkozón is járt a hétvégén

Kőszeg és Ikervár is rengeteg látogatót vonzott. határszéli kisvárosban szólt a fúvószene, ezren vonultak fel és megválasztották a Borkirálynőt, az ikerváriak pedig főzőversennyel egybekötött családi nappal ünnepelték az ikreket.

Kovács Ágnes

ÜNNEP A tizenhárom éves Horváth Dalma és Dominik felmenői között is voltak ikrek, a kedvünkért az emlékérem fontosságát hangsúlyozták. Számukra aranyat ér!

 

KÜLÖNÖS Az ikertalálkozó legidősebbjei Rábapatyról érkeztek. A Barbalics család története azért is különleges, mert az 1947-ben született ikerpár Lajos és István után született Mária és Gyula. Mamájuk tíz gyermeknek adott életet, köztük két alkalommal szült ikreket. Mária unokái, Németh Karina és Hanna nyolcévesek, és csak a rendezvény kedvéért öltöztek egyformába.


VÖRÖS Egy pohár vörösborral vonult fel a kőszegi Borkirálynő, Bilics Enikő. Gyönyörű ruháján viselte a szalagot. A húszéves lány ezentúl az összes városi rendezvényen jelen lesz, képviseli a kőszegi hegy levét.

TÉRZENE Jó hangulatú koncertet adtak a pilgersdorfi fúvósok. A beállás előtt álltak modellt fotósunknak. Kicsit viccelődtek, eltakarták arcukat az egyesület táblájával, végül vigyázba vágták magukat és elkészült a kép. Dominik Flamm, Michael Bauer és Johannes Bürger szívesen lép fel szabad téren. Azt mondták, a szüretnek különleges, semmihez sem hasonlítható hangulata van.

VAGÁNY A szombathelyi Takács Benedek és Dániel vagány srácok. Dani igazi csibész, a színpadról is fesztelenül integetett a közönségnek. Akkor sem lepődött meg, amikor V. Németh Zsolt államtitkár arra kérte, csapjon a tenyerébe.

SPONTÁN Kovács Bence és Ádám nyolcévesek és ikervári ikrek, édesanyjuk tizennyolc éves korában természetes úton hozta a világra őket. Horváth Loretta és Levente már a hathetes ultrahangon is megmutatta magát. Anyukájuk nagyon meglepődött, amikor két kis petezsákot mutatott a műszer. Nem volt szükség császármetszésre, pár perc különbséggel gyorsan megérkeztek. Elevenek és rátermettek mindnyájan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!