Vasi bulvár

2015.06.03. 17:01

Az amerikai rapper, Flo Rida videoklipjében szerepeltek a Kőhalmi-lányok

Szombathely, Róma - A szombathelyi Kőhalmi-ikrek, Vivien és Mercédesz is szerepet kaptak az amerikai rapper, Flo Rida hamarosan bemutatásra kerülő videoklipjében.

Pum András

Korábban beszámoltunk róla, hogy a 17 éves szombathelyi ikerpár, Kőhalmi Vivien és Kőhalmi Mercédesz római klipforgatásra utazik. Nos, a Vanni Giorgilli per subside records& Massimiliano Caroletti per Ags sport 23 által rendezett produkcióban ugyan az amerikai rapper, Flo Rida személyesen nem vett részt, az Örök Városban eltöltött néhány nap örök élmény marad a lányokban. Az ikreket édesapjuk is elkísérte az olasz fővárosba.

Az olasz producer Massimiliano Caroletti jobbján Kőhalmi Vivien, balján Mercédesz. Jól sikerült a római klipforgatás. Fotó: Kőhalmi Norbert

– Majdnem egy napon keresztül, reggeltől másnap hajnalig tartott a forgatás – mondta Kőhalmi Vivien. – Több helyszínen is zajlott a munka. Mi Rómában, egy villa jacuzzijában forgattuk a jelenetet, majd többedmagunkkal, a háttérben táncolunk a házban – mindkétszer fürdőruhában. Este pedig egy szórakozóhelyen, egy olasz rapperrel pózolunk – itt már elegánsan, bulihoz öltözve. Nagyon jó hangulatban zajlott a forgatás, Európa minden pontjáról érkeztek modellfiúk, - és lányok, rengeteg új embert megismertünk, közülük sokkal a mai napig tartjuk a kapcsolatot.

Kőhalmi Mercédesz (balról) és Vivien a Lazio futballistájával, Keitával.

-  A klipben egyébként részt vett az olasz Lazióban futballozó 20 éves csatár, Keita is. Magyarországról csak mi ketten voltunk húgommal, Mercivel. Rengeteget nevettünk, tényleg nagyon jó hangulatban zajlott a nap. Egy-egy jelenetet többször is fel kellett venni, úgyhogy alaposan elfáradtunk a munka végére, de rettentően élveztük az egész felhajtást. Habár először szerepeltünk videoklipben, cseppet sem voltunk lámpalázasak. A producerek is nagyon jó véleménnyel voltak rólunk. Hogy csalódottak voltunk amiatt, mert Flo Rida nem volt ott? Egyáltalán nem, ugyanis előzőleg tudtuk, hogy az ő részét máshol már rögzítették. A klipet tehát, amelyben mi is szerepelünk, hamarosan – talán még ebben a hónapban – a nagyközönség is láthatja majd.

A római klipforgatáshoz medence is dukált.

Merci a medence partján.

Mint azt Massimiliano Carolettitől, a klip egyik producerétől megtudtuk, egyáltalán nem ritka, hogy a sztárok nem vesznek részt minden forgatáson. Egy amerikai sztár nehezen mozdul, hiszen rengeteg munkája, fellépése van. Például egy másik egyesült államokbeli rapper, Snoop Dogg a saját házában kialakított stúdióban énekli fel a számokat és azokat a jeleneteket, amelyben ő szerepel. Flo Rida az USÁ-ban már felvette azokat a jeleneteket, amelyekben ő szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!