Vasi bulvár

2015.05.14. 16:25

Facebook-figyelő

Vasi celebek Facebook-oldaláról szemezgettünk.

Szelfizett kedvencével

ÁLLAPOT Simon Marcsi, amint megérkezett Szombathelyre szelfizett egyet kutyusával.

Mesteri bringatárolás

KÖVETJÜK A napokban egy szombathelyi híd korlátjára zárta le egy ismeretlen a biciklijét. Úgy tűnik a bringás szereti különleges helyeken lezárni járgányát. Egy nappal később ugyanis az egyik szombathelyi iskola kerítése mellé támasztotta ugyanazt a bringát.

Egy újabb illúzió

LIKE „Legújabb illúziónk gyakorlása 2015!!!" - írta Nagy Jonathan, szombathelyi bűvész, illuzionista facebook oldalára a napokban. Mi meg kíváncsian várjuk mi sül ki ebből a mutatványból.

Oktató fotó a facebookról

OSZTJUK Életeket menthet. Ezzel a felirattal terjed ez a fotó a facebookon. A lényeg egyébként az, hogy a sárga vonalakkal határolt részekben nem látja a sofőr a gyerekeket.

Gólya érkezett a kórházba

HÍRFOLYAM Egy gólya érkezett vizsgálatra a Szombathelyi Állatkórházba. Bár a lába nem volt véres dr. Varjú Gábor alaposan megvizsgálta.

Korinna: Itt a nyár!

ALBUMOK A jákfai szépség, Kocsis Korinna a spanyolországi Marbellán élvezte a napsütést és a tengerpartot facebook oldala szerint.

Egy Balatonnyit tekert nejével

CSOPORT Így tekerte körbe a Balatont feleségével Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere az elmúlt hétvégén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!