Vasi bulvár

2015.07.02. 15:59

Facebook-figyelő

Mi történt a vasi celebekkel? A közösségi oldalakról ezt is megtudhatjuk.

Lányok talpig iszapban

Kik lehetnek a képen? Nem, nem az iszapbirkózás honi koronázatlan királynői, hanem a Viktória-Trend Optika női labdarúgócsapatának két futballistája, Széles Viktória (balról) és Dénes Dorka kente magára a zadari tengerparton fellelhető valamennyi iszapot.

Matyi kicsiben

PROFIL Íme a Falco egykori kosárlabdázója Szanati Mátyás kicsiben.

Új frizurával pózolt

LIKE A szombathelyi szépség, a Sportklub műsorvezetője, Aryee Claudia Dedei új frizuráját mutatta meg facebook követőinek.

Tekertek egy nagyot

HÍRFOLYAM A népszerű blogger Horváth Niki betegtársával Gáborral tekert a Balaton körül. A RenBikeTour résztvevői néhány nap alatt kerékpározták körbe a Balatont.

Idilli pihenés Korfun

IDŐVONAL Halmosi Péter, a Haladás focistája és családja ezúttal Korfun és Szardínián nyaralt.

Szelfiztek a volt politikusok

ALBUMOK A volt szombathelyi alpolgármester Marton Zsolt és a volt képviselő Szakály Gábor ezt a közös szelfit posztolta a facebookon. A két volt politikus már a vendéglátóiparban tevékenykedik.

Korinna smink nélkül

KÖVETJÜK Általában a fotózásokon, bemutatókon és reklámfilmekben teljes sminkben és hajban vagyok, ezért viszonylag ritka amikor ilyen natúr kép vagy felvétel készül rólam - írta a jákfai szépség Kocsis Korinna facebook oldalán, Gergácz Tibor fotója mellé.

Lóháton érkezett Leandro Martinez

MOSTANÁBAN Más sportnak is hódol a focista. Leandro Martinez a Haladás futballistája posztolta ezt a fotót facebook oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!