Vasi bulvár

2015.10.13. 13:47

Facebook-figyelő

Mi történt a vasi celebekkel? A közösségi oldalakról ezt is megtudhatjuk.

Gera Zoltán és a király

KÖVETJÜK Barátommal útban Athén, és az utolsó Eb selejtező csoport meccs felé (Gera Zoli) - írta a Haladás focista, Király Gábor.

Egy mozgalmas nap

MEGOSZTJUK Egy mozgalmas és színes nap a PortAventura parkban. Szerencsére napsütéssel együtt! - írta a Szombathelyről elszármazott kötélugró Bánhegyi Adrienn.

Jonathan a műsorban

HÍRFOLYAM Izgatottan várjuk, hogy a másik országos tévécsatorna tehetségkutatójában felbukkanjon a szombathelyi illuzionista, bűvész Nagy Jonathan, és kedvese valamint segédje Nagy Detti. Jonathan legutóbbi facebook posztja szerint akár már most szombaton kiderülhet, hogy tovább jutottak-e a tehetségkutatóban

Örök barátságban

NYILVÁNOS Már egy éve, hogy egymásra találta a szombathelyi énekesnő Esto, és az X-Faktoros Danics Dóra. Azóta a két lány örök barátságot fogadott egymásnak, amelynek részleteiről be is számolnak a közösségi portálon

Irány a legnagyobb házibuli

LIKE Az országos tévécsatorna szombathelyi tudósítója, Bartók Zoltán és a népszerű mulatós zenekar (Matyi és a Hegedűs) frontembere Mátyás Zoltán közös fotót posztolt a facebookra. Az apropó az volt, hogy éppen indultak az ország legnagyobb házibulijának élő adására a Sztárban Sztárra.

Marcsi szexi fotója

PROFIL A szombathelyi szépség Simon Marcsi, minden napra tartogat követőinek egy-egy csodás fotót. A napokban talán ennek a képnek örültek a legjobban rajongói.

A szépség osztálytalálkozója

ALBUMOK Hihetetlen, hogy repül az idő, tegnap tartottuk a 10 éves osztálytalálkozónkat. Jó érzés volt újra ellátogatni ide és büszke vagyok rá, hogy ilyen gyönyörű iskolában tanulhattam. Nagyon jó volt találkozni Veletek! - írta a jákfai modell, Kocsis Korinna facebook oldalára a fotó mellé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!