Vasi bulvár

2016.01.27. 13:02

Facebook-figyelő

Mi történt a celebekkel? A közösségi oldalakról ezt is megtudhatjuk.

Vadas Krisztina

Vidám napot, követők

Nádai Anikó egy darabig rejtegette kisfiát a nyilvánosság elől, azonban amióta megmutatta, sok-sok fotót posztol róla. Ezzel a mosolygós képpel éppen szép napot kívántak követőiknek.

Hattyúk a Rábán

Bütykös hattyúk telelnek a Rábán. A folyó körmendi szakaszán kapta lencsevégre ezeket a gyönyörű madarakat Bedőcs Gyula helyi természetfotós. Habár vándormadarak, néhány példány itt maradt télvíz idejére is.

Vigyázat: szexiskedő táncosok

A szombathelyi Energy Dance Team minden csoportjáról töltöttek fel bemutatkozó képet a közösségi oldalukra. Ezeken a fotókon a felnőtt Energy Bomb girly style formáció látható. Ha jól értelmeztük a képhez fűzött írást, produkciójuk címe: Back To School, azaz vissza az iskolába. Így már teljesen érthető, miért öltöztek a lányok az angol iskolákra jellemző egyenruhába.

Horrorba illő jelenet

A Weöres Sándor Színház színésznői mintha csak az Addams Family-ből léptek volna elő. A képet Fekete Linda posztolta a közösségi oldalra, amihez azt írta: „ma ilyen a kedvem." Reméljük, azért nem volt ennyire rossz passzban a színésznő, valószínűbb, hogy egy farsangi buliba indultak.

Süt a nap, élvezd!

A szombathelyi szépség, Simon Marcsi nagyon örül, hogy végre kisütött a nap.

Havas élvezetek

A jáki szépség, Kocsis Korinna kutyusával élvezte a lehullott havat: tökéletes idő ez egy kis szabadtéri mókához.

A pestisjárványra emlékeztek

Dr. Puskás Tivadar polgármester több városi képviselővel karöltve vett részt az 1711-es szombathelyi pestisjárvány emlékére tartott szentmisén. A fogadalomhoz híven, mint minden évben, idén is gyertyás körmenettel emlékeztek meg a járvány áldozatairól, és imádkoztak Szombathely minden lakójáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!