Vasi bulvár

2016.03.02. 13:31

Facebook-figyelő: ez történt a vasi celebekkel

Mi történt a celebekkel? A közösségi oldalakról ezt is megtudhatjuk.

Vadas Krisztina

Dolgos hétköznapok

MUNKA A műsorvezető, Aryee Claudia csak annyit írt a képhez: holnap már megint hétfő...

Begurult a színész?

MORCOS Horváth Ákos, a Weöres Sándor Színház színésze valamiért nagyon csúnyán nézett kollégájára, Matusek Attilára. Valószínűleg csak egy szerep kívánta meg ezt az arcot, de azért elég ijesztő.

Jó hír a rajongóknak

FORGATÁS A szombathelyi énekesnő, Gáspár Eszter Esto hamarosan új videóklippel örvendezteti meg rajongóit. Minderről közösségi oldalán számolt be, ahol egy werkfotót is közzétett.

Andrásnak szurkoltak

DRUKK Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho zenekar énekese osztotta meg ezt a képet közösségi oldalán. Mint a leírásból kiderült, régóta jó kapcsolatot ápol Kállay-Saunders Andrással, így arra kérte követőit, hogy szurkoljanak neki A dal című műsorban. Mint azóta kiderült, sajnos nem András nyert, de mindenképpen kedves gesztus volt ez Gergőtől.

Az állatkínzás ellen kampányol

FELELŐSSÉG Sarka Kata nemrég sokkoló fotókat osztott meg magáról közösségi oldalán. Mint kiderült, csatlakozott egy állatkínzás elleni kampányhoz, ahhoz készültek a megrázó fotók is.

Gálázó szépség

GÁLA A vasi szépség, Kocsis Korinna egy gálán vett részt, ahol ebben a gyönyörű kék-sárga szettben jelent meg. Meg kell hagyni, jó választás volt.

Sok jó Shrek egy képen is elfér

FARSANG A szombathelyi kötődésű énekesnő, Danics Dóra a Shrek musical szereplőivel egy Shrek témájú farsangi bulin vett részt. Nagyon vicces egy képen ennyi Shrek-füles híresség, Dóra csak úgy kommentálta: jó móka volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!