Vasi bulvár

2016.01.08. 09:37

Facebook-figyelő: így kezdték az évet kedvenc celebjeink

Mi történt a vasi celebekkel? A közösségi oldalakról ezt is megtudhatjuk.

Vadas Krisztina

Boldogság, szerelem

Kedvenc illuzionistánk, Nagy Jonathan új oldalát mutatta meg követőinek. Habár eddig is tudtuk, hogy nem csak a színpadon rajong partnernőjéért, Dettiért, ezt a romantikus oldalát még nem ismertük.

Kifecsegett titkok

Kirchknopf Gergő, az Ocho Macho zenekar énekese a közösségi oldalán hívta fel rajongói figyelmét, hogy Buda Marci rádióműsorában elárulja majd a legfrissebb tudnivalókat a zenekar életéről.

Marcsi hálás azért, amit kapott

Simon Marcsi ezzel a montázzsal köszöntötte közösségi oldalának követőit az új évben. Ezen a képen a modell 2015-ös évének meghatározó momentumai szerepelnek, azok, amikért nagyon hálás a sorsnak.

Havas élvezetek

Alberti Zsófi, a Weöres Sándor Színház színésznője kisfiával élvezte az idei első havat. Nem tudni, kinek tetszett jobban...

Párizsból, szeretettel

A jákfai szépség, Kocsis Korinna közösségi oldalán posztolta ezeket a mennyei falatokat. A képleírásból pedig az is kiderült, hogy ezt a reggelit nem itthon, hanem a francia fővárosban, Párizsban fogyasztotta.

A havon csússz, ne a vizsgán!

Az Egyetemi Sportiroda fiataljai sem tétlenkedtek, amikor észrevették, hogy hó borítja a szombathelyi szánkópályát. Szórakozás közben nem csak posztolni volt idejük, hanem még egy vicces mondatot is írtak a képhez: „Inkább itt csússzatok meg, mint a vizsgákon!"

Baba-mama délután

Pirner Alma rúdtáncos, amikor csak lehet, kisfiával, Alennel foglalkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!