Vasi bulvár

2016.03.30. 08:58

Facebook-figyelő: mindenkinek kellemesen telt az ünnep

Hálásak vagyunk vasi celebjeinknek, amiért mindig megörvendeztetik követőiket egy-egy remek képpel a közösségi oldalukon. Így nekünk is van miből válogatni: most a húsvét örömeit osztották meg velünk.

Vadas Krisztina

Ismét hazai pályán kötelezett

EDZÉS Szépséges és híres kötélugrónk, Bánhegyi Adrienn folyton járja a világot, de húsvétkor ő is hazalátogatott Szombathelyre. A családi látogatás mellett gyorsan egy kötélugró-edzést is tartott.

Ez ám az igazi amerikai feeling

AJÁNDÉK Gáspár Eszter Esto ha kívánt volna, se kaphatott volna szebb ajándékot a húsvéti nyúltól. Az énekesnőnek abban a megtiszteltetésben volt része, hogy ő énekelhette el a magyar Himnuszt a Szombathely Crushers vs. Sharks amerikai futball meccsen.

Napfényes ünnep

UTAZÁS Kocsis Korinna szokatlan módon ünnepelte a húsvétot – ezt ő maga írta a fotóhoz. Idén a családjától távol, de rengeteg élménnyel gazdagodva teltek neki az ünnepnapok.

Tengerparti tekerés

MOZGÁS Úgy tűnik, Danics Dóra énekesnő szereti az aktív pihenést. Nem csak a napfényt élvezte a tengerparton, de még egy kör biciklizés is belefért a korai nyaralásba

(Lufi)nyuszi hopp...

HÚSVÉT Nagy Jonathan bűvész-illuzionista eddig csak egy nyuszit szokott előhúzni a kalapjából – most hirtelen kettő is került a kezébe. Igaz, az egyik csak lufiból van: az igazi azért még mindig cukibb

A tavasz igazi illata

ÉBREDÉS A tavasz beköszöntével a természet is feléled téli álmából. A fák virágzásának látványa nem csak az emberek szívét melengeti meg: a kismadarak is szívesen tanulmányozzák az új hajtásokat.

Tündéri húsvét

MÓKA Hatos Gábor birkózó ilyen tündéri szerelésben várta a nyuszit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!