Vasi bulvár

2015.05.06. 12:04

Simon Marcsi érdekes dolgot talált a repülőn

Szombathely, Miami - A szombathelyi szépség, Simon Marcsi megérkezett Amerikából. Krokodilt ölelgetett, fotózott és még egy érdekes dolgot is felfedezett a repülőn, amellyel hazaérkezett.

A bahamai "kiruccanás" után már csak három napja maradt a hazaindulásig Simon Marcsinak, ezért azt a kikapcsolódásra szánta.

- Ellátogattam egy mocsaras vidékre, ahonnan Miami nyeri az édesvíz-készletét. Ez majdnem akkorra területű, mint Magyarország. Először egy légpárnás motorcsónakba ültettek, és körbevittek az aligátorok élőhelyén, majd egy krokodilshowt nézhettem meg, végül pedig egy két és fél éves példányt foghattam a kezemben. Nagyon élveztem, hiszen imádom az állatokat - mesélte Marcsi.

 

- Bár az utolsó napon volt még egy fotózás, azért bűnöztem egy kicsit. Útba esett egy olyan igazi amerikai reggeliző, amelyet nem hagyhattam ki! Természetesen minden széket és asztalt lefotóztam, na meg azt az óriási palacsintát, amit később juharsziruppal ettem meg - jegyezte meg a szombathelyi szépség.

- Az utolsó napon hajnali öt órakor kezdtük a fotózást, mert a fotós napfelkeltés képeket szeretett volna csinálni rólam. Hihetetlenül szép volt, ahogy a nap megvilágította a vizet. Büszkén mondhatom el, hogy csodás képek születtek.Aztán elindultunk haza. A repülőre felszállva olyan történt velem, amit azóta mindenkinek elmesélek. Előttem nem ült senki, de az ülés belső kéztartójára felhúzva találtam egy fekete tartót. Furdalt a kíváncsiság, ezért belekukkantottam. Egy mp3 lejátszó volt benne meg egy nyugtató gyógyszer. Nem bírtam ki, ezért belehallgattam a lejátszóba. A legnagyobb meglepetésemre egy magyarul nyelvű relaxációs gyakorlat volt a lejátszási listán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!