Vasi foci

2009.09.28. 13:22

Victor Carr a Haladás játékosa lehet

Szombathely - Bár a Haladásnál próbajátékon lévő Tóth Balázs és Victor Carr is elnyerte a szakmai stáb tetszését, csak a libériai támadó szerződtetésére van esély.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az utóbbi hetekben szinte egymásnak adták a kilincset a különböző országokból érkezett próbajátékosok, de közülük egyik sem lett a Haladás labdarúgója. Úgy tűnik,  fordulhat a kocka: a libériai támadó, Victor Carr szerződtetésére van esély, míg Tóth Balázzsal nem sikerült egyezségre jutni.

- Mindkét futballista, azaz Carr és Tóth játéka is elnyerte a szakmai stáb tetszését - jelezte Tóth Miklós, a Haladás klubmenedzsere. - Tóth Balázsnak komoly NB I-es múltja van,  ám sajnos az anyagi kérdésekben nem jutottunk dűlőre, így ő biztosan nem lesz a Haladás labdarúgója. Ugyanakkor Carr szerződtetésére van esély, tárgyalunk a menedzserével, valószínűleg a hét közepére eldől, hogy a játékos nálunk folytatja-e vagy sem. Nap mint nap kapunk egyébként próbajátékosokról e-maileket, ajánlásokat, de egyelőre nem tudok beszámolni új játékos érkezéséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!