Vasi foci

2009.10.20. 08:29

Megyei III. osztály, Sárvár: pontot vesztett a Kinizsi

Körkép - A megyei III-as labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjában a Hosszúpereszteg pontot rabolt a Kiniszitől. Az alsóházi derbin a Mesteri nyert a Boba ellen.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Megyei III. osztály, Sárvári-csoport, 11. forduló

Hosszúpereszteg-Sárvári Kinizsi 0:0.- Hosszúpereszteg, 30 néző, vezette: Palkovics.
Közepes színvonalú mérkőzésen megérdemelten szerzett értékes pontot a jól teljesítő hazai csapat az eddig százszázalékos Kinizsitól.

Mesteri-Boba 1:0 (1:0).- Mesteri, 40 néző, vezette: Polgár.
Mindkét csapatnak volt már jobb meccse, remélhetőleg lesz is még. Nem forgott veszélyben a hazai győzelem.- Gólszerző: Csuka. Jók: Csuka, Csókás, Gurdák, Bakonyi, illetve Rosta, Tanai.

ÖTE Sugárcső Ikervár-Simaság 3:4 (2:2). - Ikervár, 50 néző, vezette: Szabó III. Z.
Nem érdemeltek vereséget az ikerváriak.- Gólszerző: Őri K. 2, Szalai, illetve Horváth L., Bencsik, Németh, Varga. - Jók: Őri K., Szalai, Horváth K., illetve Horváth L., Bencsik, Németh, Varga.

Ostffyasszonyfa-Káld 6:2 (1:1). - Ostffyasszonyfa, 50 néző, vezette: dr. Tar.
Alacsony színvonalú mérkőzésen a vendégek megnehezítették a házigazda dolgát.- Gólszerző: Szűcs 3, Matusz, Eőry D., Kardos (öngól), illetve Horváth K., Kovács. Jók: Horváth P., Vörös E., Szűcs, illetve Péter, Hetényi, Szabó. - Kiállítva: Mikó (Káld).

Alsóság-Szergény 4:4 (1:1).- Celldömölk, 20 néző, vezette: Kedves.
A tartalékos és a lelkes alsóságiak kétszer is két góllal vezettek, de mégsem sikerült megszerezniük a három pontot.- Gólszerző: Horváth A. 2, Bogdán, Varga, illetve László, Mező N., Vajda T., Gudvi.- Jók: Rajczy, Rózsás, Vajda J., Pethő, Tamás, illetve Kerekes. - Kiállítva: Bogdán (Alsóság).

Izsákfa-Nemeskocs 4:2 (2:2).- Izsákfa, 100 néző, vezette: Kovács Cs.
A szomszédvári találkozón parázs hangulatú, változatos mérkőzést láthatott a szépszámú közönség. -Gólszerző: Pityer, Simon, Lempek, Dömötör, illetve Sebestyén 2. - Jók: Pityer, Nyőgéri, illetve Molnár, Pintér, Sebestyén.

A 10. forduló műsora, október 24. (szombat) 14.30: Sárvári Kinizsi-Mesteri, Simaság-Káld. 25. (vasárnap), 14.30: Izsákfa-Ostffyasszonyfa, Nemeskocs-Hosszúpereszteg, Boba-Alsóság, Szergény-Ikervár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!