Vasi foci

2009.11.18. 16:08

Kizárás várhat a Fradi-meccsein hibázó bírókra (videókkal)

A Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottsága elmarasztalta Arany Tamást és Sulyok Gergelyt, akik a közelmúltban egyformán megtorlatlanul hagytak olyan jelentős szabálytalanságokat a Soproni Ligában, melyeket utóbb a fegyelmi bizottság súlyos szankcióval büntetett. Vélhetően Arany kikerül a játékvezetői keretből.

MTI

Előbbi bíró a Pápa-Ferencváros, utóbbi pedig a Ferencváros-DVTK meccsen hibázott, s ennek következményeként - az MLSZ szerdai tájékoztatása szerint - ebben az évben már egyikük sem lesz közreműködője egyetlen találkozónak sem.

A Pápa-Ferencváros mérkőzés összefoglalója

Arany esetében ennél is súlyosabb a büntetés.

"Bár szó volt róla, hogy eddigi ténykedésére való tekintettel e hét végén lehetőséget kap egy búcsúmeccs vezetésére, s utána bejelenti visszavonulását, de ő megszegte az erről szóló megállapodást. Már egy előzetes javaslat is született, amelyet a játékvezetői bizottság elnöksége a december elején esedékes ülésén tárgyal majd: az előterjesztés szerint Arany nem fog bekerülni az új játékvezetői keretbe, ami gyakorlatilag a kizárását jelenti onnan" - áll az MLSZ közleményében.

A Ferencváros-DVTK mérkőzés összefoglalója

Sulyok esetében még további mérlegelések következnek, s azok alapján döntenek a további bírói pályafutásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!