Vasi foci

2009.11.02. 18:13

Megyei II. osztály, Körmend: ki állítja meg az Őriszentpétert?

A forduló rangadóján az Őriszentpéter otthon tartotta a pontokat a Csörötnek ellen. A Csákánydoroszló legyűrte a Halogyot a megyei II. osztály Körmendi-csoporjában.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Őriszentpéter-Csörötnek 1:0 (0:0). - Őriszentpéter, 100 néző, vezette: Németh T.
A jól játszó vendégcsapat ellen igazi rangadóhoz méltóan, a három kapufa mellett gólt is lövő hazai csapat győzött. -Gól: Balogh N. -  Jók: Kovács R., Gergely Á., Bali L., Embersics P. (mind Őriszentpéter). -  Ifi: 0:1.

Nádasd-Gasztony 1:0 (0:0).-  Nádasd, 80 néző, vezette
: Jéger.
Alacsony színvonalú mérkőzésen a többet támadó hazai csapat megérdemelten nyert. - Gól: Kozmits. - Jók: Hátz M., Csillag D., Móricz P., ill. Cserkuti T., Büki J., Zanati N.  Ifi: 3:2.

Csákánydoroszló-Halogy 2:1 (0:0). - Csákánydoroszló, 50 néző, vezette:
Máté Cs.
A hazai csapat, ahol minden játékos jól teljesített, megérdemelten nyerte a mérkőzést az eddig remeklő Halogy ellen.  Gól: Danyi P. (2), ill. Nagy Z. -  Kiállítva: Meskó I. (Halogy)    Ifi: 5:1.

Viszák-Körmend VSE 1:6 (1:3). -  Viszák, 50 néző, vezette
: Varga.
A második félidőre teljesen széteső viszáki együttes ellen könnyű győzelmet aratott a vendégcsapat. - Gól: Horváth, ill. Bartik (2), Stipkovics (11-esből), Bolla, Molnár, Kósik. -  Ifi: 0:7.

Alsóberki FC-Nagyrákos 0:3 (0:1). - Körmend, 80 néző, vezette
: Szabó.
Gyenge iramú és színvonalú mérkőzésen igazságos eredmény született.  Gól: Nagy K. (2), Tihanyi.    Ifi: 1:4.

Szarvaskend-Rábagyarmat 2:3 (2:0). - Szarvaskend, 70 néző, vezette: Sály K.
Az első félidőben a hazaiak,  a másodikban a vendégek játszottak jobban. A 90. percben  a vendégek javára megítélt büntető  nagyban befolyásolta a mérkőzés végeredményét. - Gól: Hegedüs L. (2), ill. Siklér G. (2), Háklár B. -  Jók: Hegedüs L., Somogyi, ill.  Siklér G., Háklár B. - Ifi: 1:3.

Apátistvánfalva-Vasalja 0:2 (0:1). - Apátistvánfalva, 30 néző, vezette: Újházi Zs.
A gólhelyzetek sokaságát elhibázó hazaiak ellen két kontra támadásból elért gólla szerezték meg a három pontot a vendégek.  Gól: Horváth R. (2).  Jók: Tomasits P., Tomasits Á., Horváth R., Horváth Z. (mind Vasalja).  Ifi: 4:3.

A 13. forduló műsora, nov. 7., 14.00: Körmend VSE-Alsóberki FC, Nagyrákos-Szarvaskend. November. 8., 14.00: Vasalja-Őriszentpéter, Csörötnek-Bajánsenye, Rábagyarmat-Csákánydoroszló, Halogy-Nádasd, Gasztony-Apátistvánfalva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!