Vasi foci

2009.12.15. 12:35

Bozsoki focisták: kettőzött erővel a szomszédvárak ellen

A nyolcadik helyen zárta az őszt a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában szereplő bozsoki labdarúgócsapat. Jakab Balázs fiai a szomszédvári derbikre alaposan felszívták magukat.

Pum András

A tavalyi bajnokságban a hatodik helyen végzett bozsoki együttes idén annak ellenére is a középmezőny tagja, hogy az ősz nagy részében nélkülözte legeredményesebb játékosát, Hujber Lászlót. A bozsokiak elsősorban hazai pályán gyújtögették pontjaikat.

- Nem tűztünk ki különösebb célt a csapat elé a bajnokságban, a középmezőny tájékát céloztuk meg - mondta Jakab Balázs, a bozsoki csapat edzője, mindenese. - Miután az őszi záráskor a nyolcadik helyen állunk, így nem lehet okunk panaszra. Ugyanakkor egy kicsit keserű a szám íze, hiszen akadt néhány meccs, amelyiken nekünk állt a zászló, a végén mégis meg kellett elégednünk a döntetlennel. Az igazsághoz tartozik, hogy gólvágónk, Hujber László a bajnokság elején megsérült, és csupán az utolsó pár fordulóra épült fel - az ő találatai bizony nagyon hiányoztak.

- Pozitívum, hogy a szomszédvári rangadókra nagyon felszívta magát a csapat, a Cák ellen úgy nyertünk 4:3-ra, hogy kiállítás miatt tíz emberrel fejeztük be a meccset - jelezte a tréner. - Kőszegszerdahelyen is odatették magukat a fiúk, 5:2-re nyertünk a rivális ellen. Ugyanakkor az első fordulóbeli, vasasszonyfai 7:0-s zakót szívesen kitörörlném az emlékezetemből. Érdekes, hogy immáron harmadik éve kezdjük a szezont Vasasszonyfán. Az acsádi meccsre sem lehetünk túl büszkék, a félidőben 3:0-ra vezethettünk volna, ehelyett 3:0-ra kikaptunk. Az idegenbeli szereplésünket egyébként sem tehetjük ki az ablakba, tavasszal jóval eredményesebben kell szerepelnünk vendégként.

- Leggyakrabban a Gerencsér - Kercselics, Varga, Hollósi, Karikás - Németh, Jakab, Dévényi, Tompek - Regős, Hujber összeállítású csapat szerepelt az ősszel. Egyénileg Kercselics Tamást emelném ki külön is, aki végig megbízható, jó produkcióval rukkolt elő. A többi csapatból a söptei középpályás Udvardi László, valamint a vasasszonyfai, gyors gólerős támadó, Szerdahelyi Zoltán játéka tetszett,  Átlagban egyébként 60 néző látogatja hazai meccseinket, de idegenbe is eljön velünk 10-15 drukker, azt hiszem, megyei III-as szinten ez jónak számít.

- Ami az átigazolásokat illeti: egy-két játékost mindenképpen hozunk, ugyanakkor lesznek távozóink is - zárta szavait Jakab Balázs.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!