Vasi foci

2010.01.21. 14:15

Gólzáporos Haladás II.-döntetlen Zalaegerszegen

Hat gól testvériesen elosztva: felkészülési labdarúgó-mérkőzésen 3:3-as döntetlen játszott az NB II-es ZTE II. otthonában a harmadosztályú Haladás II. együttese.

Pum András

ZTE II.-Szombathelyi Haladás II. 3:3 (3:1). - Zalaegerszeg, műfű, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás II.: Gőcze - Szalai Á., Jagodics, Nagy B., Farkas - Horváth D., Udvardi, Kalász, Molnár Z. - Radó, Szalai R. Csereként pályára lépett: Ugrai, Szvoboda, Bezdi, Szakály, Burcsik. Edző: Máté Csaba.

A Haladás gólszerzői: Farkas, Szakály,Ugrai.

- Képzett, gyors, dinamikus csapattal játszottunk, amely ráadásul egy osztállyal magasabban szerepel nálunk - mondta Máté Csaba, a Haladás II. trénere. - Pozitívum, hogy bár az első félidőben kétgólos hátrányba kerültünk, nem adtuk fel a mecset, és végül sikerült is kiegyenlítenünk. Ősszel gondjaink voltak a góllövéssel, így külön öröm, hogy ezúttal idegenben háromszor is betaláltunk. Negatívum, hogy három gólt kaptunk, ez egyáltalán nem dicséri a védekezésünket.  Összeségében elégedett vagyok a fiúkkal, hiszen odatették magukat, keményen küzdöttek. A sérültek közül Gyurján hamarosan játékra jelentkezik, de rövidesen Tar is bekapcsolódik a munkába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!