Vasi foci

2010.02.09. 11:58

Bronzérmes lett a beledi teremtornán a Répcelak

Rossz kezdés után végül a harmadik helyen végzett a beledi teremlabdarúgó-tornán az NB III-as répcelaki futballcsapat.

Pum András

Hat csapat részvételével, négy plusz egy fős gárdákkal rendezték meg az immár hagyományos beledi  nemzetközi teremtornát, megyénket az NB III-as Répcelak képviselte.

A szervezők két hármas csoportba osztották a csapatokat, az egyik ágon a Répcelak, a Mihályi, a Beled szerepelt, míg a másikon a Rábakecöl, a Répcementi és a szlovák Imely csatázott egymással.

A Répcelak rosszul kezdett, hiszen a megyei II. osztályú Beled ellen 4:2-es vereséggel nyitottak Tóth Zsolt tanítványai, akik a második derbin a szintén megyei II-es Mihályit 5:2-re verték. A répcelakiak csoportjukban a második helyen végeztek, így a másik ág másodikjával, azaz a Rábakecöllel mérkőzhettek a bronzéremért.

A feljavuló vasiak számára nem okozott gondot a rábakecöli alakulat, 9:2-re nyertek Szabóék. 

A döntőben az Imely 2:1-re verte a Beledet.

A torna végeredménye: 1. Imely, 2. Beled, 3. Répcelak, 4. Rábakecöl, 5. Répcementi, 6. Mihályi.

A gólkirály hét találattal a répcelaki Csordás László lett.

- Sajnos nagyon álmosan kezdtük a tornát, de aztán fokozatosan belelendültünk, a bronzmeccsen pedig már olyan teljesítményt nyújtottunk, amit előzetesen elterveztünk - értékelt Tóth Zsolt, a Répcelak edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!