Vasi foci

2010.02.11. 15:54

Szakadó hóesésben kapott ki a Haladás II.

Cudar időben, szakadó hóesésben kapott ki az osztrák negyedik ligás Oberwarttól a Szombathelyi Haladás II. együttese.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szombathelyi Haladás II.-Oberwart 1:2 (0:0). - Szombathely, Illés akadémia, műfú, előkészületi labdarúgó-mérkőzés.

Haladás II.: Kurucz  - Szvoboda, Jagodics, Nagy B., Farkas  M. - Tar, Szakály (Bezdi), Radó, Burcsik (Halmai) - Gyurján, Dancsecs. Edző: Máté Csaba.

A Haladásban a beteg Szalai Áron, Horváth Detre  és Szalai Roland mellett Kalász Milán sem játszott, a középpályás tornaórán elesett és megrepedt a kézcsontja.

A vasiak gólját Farkas Márk szerezte.

- Végig szakadó hóesésben, irreális időben játszottunk, a meccs legnagyobb pozitívuma talán az volt, hogy megúsztuk sérülés nélkül a kilencven percet - mondta Máté Csaba, a Haladás II. edzője. - A meccs elején meglepetésre nekünk estek az osztrákok, de a félidő közepétől magunkra találtunk, ekkor már nekünk voltak helyzeteink. Szünet után hamar vezetést szereztünk, de a középkezdés után máris egyenlítettek a vendégek. Sajnos a lefújás előtt újabb gólt kaptunk, erre már nem tudtunk válaszolni.

A Haladás II. legközelebb február 14-én (vasárnap) 12 órakor az Illés akadémia műfüvén fogadja a megyei I. osztályban szereplő Szentgotthárdot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!