Vasi foci

2010.03.17. 12:11

Csak egy kieső lesz a labdarúgó NB III. Bakony-csoportjából

A legutóbbi MLSZ elnökségi ülésen véglegessé vált, hogy csupán egy kieső lesz a labdarúgó NB III. Bakony-csoportjából.

Pum András

Az eredeti tervek szerint a 2009/2010-es szezonban a hat NB III-as csoportot egységesen 16-16 csapat alkotta volna. Miután a megyei bajnokok közül többen nem válllalták a feljutást, illetve csapatok léptek vissza, így végül csak 14-14 együttessel rajtolt el a harmadik vonal. Emiatt a szezon elején még nem lehetett tudni, hogy a bajnokság végén hány csapat esik ki.

- A tizenhat csapatos felállás alapján az idény végén valamennyi csoportból négy-négy együttes esett volna ki - jelezte Hofbauer János, az NB III. Bakony-csoport Versenybizottságának titkára. - Miután a tizenhat csapatos létszám nem jött össze, így a bajnokság elején még nem dőlt el, hogy hány kieső lesz. Ez év elején az MLSZ elnökségi ülésén aztán szó esett a különböző bajnokságok lebonyolításáról, és ekkor vált véglegessé, hogy valamennyi NB III-as csoportból csak az utolsó helyezett búcsúzik. Azt még nem tudom, hogy a következő bajnokságban hány csapattal rajtol a harmadik vonal, annyi bizonyos, hogy a kiírás szerint maximum 16 együttes szerepelhet egy-egy csoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!