Vasi foci

2010.03.10. 10:58

Labdarúgó Európa Liga: a Juventus otthonában Geráék, Hamburgban Juhászék

Nehéz feladat vár Gera Zoltán együttesére, az előző körben az ukrán Sahtar Donyecket búcsúztató angol Fulhamre a labdarúgó Európa Liga csütörtökön kezdődő nyolcaddöntőjében, miután a továbbjutást az egyre jobb formába lendülő Juventus ellen kell kivívnia.

MTI

Az utóbbi hónapokban kiegyensúlyozottan jól teljesítő magyar középpályás és csapata számára némi könnyebbséget jelenthet, hogy Torinóban kezdi meg a párharcot, melyen az esélyesség terhe nélkül játszhat.

A sorozatban még álló másik "magyar" klubnak, a Juhász Rolandot soraiban tudó belga Anderlechtnek sem lesz könnyű dolga, ugyanis a Dzsudzsák Balázs PSV-jét kiütő német Hamburggal csap össze a negyeddöntőért. Juhászék az előző körben a Athletic Bilbao ellen remekeltek, a visszavágón hazai pályán valósággal legázolták a spanyol csapatot (4-0).
Az akkor gólt szerző Juhász és társai most szintén idegenben kezdenek, s a második meccset játsszák majd hazai környezetben.

Európa Liga, nyolcaddöntő, első mérkőzések, csütörtök:
   
Hamburger SV (német)-RSC Anderlecht (belga) 19 ó

Rubin Kazany (orosz)-VfL Wolfsburg (német) 19

Atlético Madrid (spanyol)-Sporting Lisboa (portugál) 19

Lille (francia)- FC Liverpool (angol) 19

Benfica (portugál)-Olympique Marseille (francia) 21:05

Panathinaikosz (görög)-Standard Liege (belga) 21:05

Juventus (olasz)-Fulham (angol) 21:05

Valencia (spanyol)-Werder Bremen (német) 21:05

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!