Vasi foci

2010.03.21. 16:44

Labdarúgó NB III.: a répcelaki Kutasi kivédte a szombathelyi játékosok szemét

A labdarúgó NB III. Bakony-csoportjában - elsősorban a répcelaki kapusnak, Kutasinak köszönhetően - nem született gól a Haladás II.-Répcelak mérkőzésen. Három kapufát lőtt és egy tizenegyest is kihagyott Sopronban a Celldömölk, így be kellett érnie a gól nélküli iksszel.

Pum András

MTE 1904-Körmend FC-Boldizsár Trans 4:0 (2:0). - Mosonmagyaróvár, 150 néző, vezette: Vizi.

Körmend: MARTON (Szép) - Nagy II., Csenterics, Németh Z. - NÉMETH B., Seres, Bozóki (László), Varga G. - Kovács Sz., Niksz (Réczzeg), NAGY I. Edző: ifjabb Molnár Károly.

Mindkét oldalon jócskán adódtak lehetőségek, de amíg a körmendiek kihagyták helyzeteiket, addig az óváriak értékesítették őket. Megérdemelt hazai győzelem született, de a gólarány túlzott. - G.: Gardó a 38., László a 40., a 74., és a 78. percben.- Ifi: Körmend-Motim 2:2.

Ifjabb Molnár Károly:  - A négy hiányzónk miatti foghíjasságunkat ellenfelünk kegyetlenül kihasználta.


Bük-Lipót 1:2 (0:1). - Bük, 120 néző, vezette
: Schnellbach.

Bük: Sásdi  - Németh V., Horváth Á. (Szabó B.), NYÍRŐ, Pados - NÉMETH G., Jagodics, Balikó (Németh N.) - Szalai, VARGA A., Vörös (Szabó P.). Edző: Takács Gábor.

A hazai csapat nem ijedt meg a bajnokesélyes vendégektől, már az első percben óriási hazai helyzet maradt kihasználatlanul. A folytásban mezőnyjátékot láthattak a nézők, nem látszott a csapat közötti, tabellán elfoglalt különbség. A félidő hajrájában egy ajándéktizenegyesből vezetést szereztek a lipótiak. A második félidő is büki rohamokkal indult, majd egy pontrúgás után, a szél erejét is kihasználva tovább növelték előnyüket a vendégek. A bükiek minden egy lapra tettek fel, még emberhátrányban is gólratörően futballoztak, de csak a hajrában sikerült szépíteniük. Nagy kár, hogy a jó színvonalú mérkőzéshez a játékvezetők nem tudtak felnőni. - G.: Varga A. (11-esből) a 90., illetve Ásványi (11-esből) a 34., Gál az 57. percben. - Kiállítva: Jagodics a 72. percben, második sárga lap után. - Ifi: Lipót-Bük 6:1.

Takács Gábor: - Méltó ellenfelei voltunk a bajnokesélyes Lipótnak.


Soproni VSE-Celldömölk 0:0. - Sopron, 400 néző, vezette
: Keszthelyi.

Celldömölk: Tóth J. - Ambrus, BORSOS GYŐRVÁRI, Györkös - Baranyai (Sebestyén), Szilágyi, BABICS, KOCSIS - NÉMETH J. (Gaál), IFJ. CSÁKVÁRI.  Edző: Csákvári Zsolt.

Nem látszott a két csapat közötti helyezésbeli különbség, a Celldömölk taktikusan, fegyelmezetten és bátran futbalozott, amivel meglepte ellenfelét.Nem tudott kibontakozni a Sopron, ellenben a vendégek sok helyzetet kialakítottak, amit bizonyít a három kapufa és a 60. percben kihagyott tizenegyes is. A Celldömölk két pontot Sopronban hagyott. - Ifi: Celldömölk-SVSE

Csákvári Zsolt: - Ha a helyzeteinket kihasználjuk, meglepetést okozhattunk volna. Gratulálok a csapatnak.


Sárvár-Badacsonytomaj 2:1 (1:1). - Sárvár, 150 néző, vezette
: Molnár.

Sárvár: Szakos - Vajda, HORVÁTH, Varga J., Balassa (Nyőgéri) - NÉMETH, Szabó, SÜMEGHY - Gosztolya (Fülöp), Likaj, Osvald (Szalay). Edző: Németh József.

A kezdeti tapogatózás után a hazai csapat ragadta magához a kezdeményezést, és Sümeghy révén vezetést is szerzett. Nem sokkal ezt követően egy balszerencsés szituációból egyenlített a Badacsonytomaj. Szünet után hol az egyik, hol a másik kapu forgott veszélyben. A 64. percben újra Sümeghy talált be, beállítva ezzel a végeredményt. Reális eredmény született. - G.: Sümeghy a 14., és a 64., illetve Hegedűs a 23. percben. -Ifi: Badacsonytomaj-Sárvár 1:4

Németh József: - Küzdelmes meccsen, felejthető játékkal, hosszú szünet után ismét nyertünk.


Szombathelyi Haladás II.-Répcelak 0:0 - Szombathely, Illés akadémia, műfű, 150 néző, vezette
: Hofbauer.

Haladás II.: Mursits - Szvoboda (Bezdi), NAGY B., Jagodics (Szalai Á.), FARKAS - Szakály, Radó, Horváth D. - Skriba, Gyurján (Dancsecs), Szalai R. Edző: Máté Csaba.

Haladás II.: Mursits - Szvoboda (Bezdi), NAGY B., Jagodics (Szalai Á.), FARKAS - Szakály, Radó, Horváth D. - Skriba, Gyurján (Dancsecs), Szalai R. Edző: Máté Csaba.

Répcelak: KUTASI - Ulrich, VARGA G., Baranyai, Hajós - Takács P., Csordás, SZABÓ R. -  Tamási (Bellovics), Takács Sz. (Széles), Faragó (Tóth). Edző: Tóth Zsolt.

A korán emberelőnybe kerülő Haladás II. nyolc-tíz ziccert is elhibázott a kulturáltan játszó, hősiesen küzdő Répcelak ellen. Négy-öt esetben a vendégek kapusa,  Kutasi védett bravúrral. A sok kihagyott helyzet miatt ezúttal meg kellett elégedniük az egy ponttal a szombathelyieknek. - Kiállítva: Baranyai a 12. percben, utolsó emberként szabálytalankodott, Mursits a 90. percben, megsértette a partjelzőt.

Máté Csaba: - Elegendő gólhelyzetet dolgoztunk ki ahhoz, hogy megnyerjük a meccset, sajnos az ellenfél kapusának eszén nem tudtunk túljárni.

Máté Csaba: - Elegendő gólhelyzetet dolgoztunk ki ahhoz, hogy megnyerjük a meccset, sajnos az ellenfél kapusának eszén nem tudtunk túljárni.

Tóth Zsolt: - Hősies küzdelmünknek és szerencsénknek köszönhetjük pontszerzésünket.

További eredmények: Csesztreg-Pápa II. 0:3, Csorna-Veszprém

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!