Vasi foci

2010.03.23. 09:00

Megyei II. osztály, Sárvári-csoport: kiütötte a Pecöl a Csényét a rangadón

A megyei II-es labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjában rangadó nyitotta a tavaszi idény küzdelmeit: az éllovas Pecöl hazai pályán biztosan nyert az üldöző Csénye ellen.

Vastag Nándor

Pecöl-Csénye 5:1 (3:0). - Pecöl, 250 néző, vezette: Király.
A minden poszton jobban teljesítő pecöli csapat teljesen megérdemelten nyerte meg a szomszédvári rangadót. - Gólszerző: Nagy 2, Czibók, Kovács, Kiss, illetve Vajda. - Kiállítva:Vajda. - Ifi: 1:4.

EgyházashetyeMersevát 0:0. - Egyházashetye, 80 néző, vezette
: Varga.
A 35. percben emberhátrányba kerülő hazaiak lelkes játéka kiegyenlített küzdelmet eredményezett. - Kiállítva: Kozlowsky (Egyházashetye). - Jók: Juhász, Varga, Magyar, Pesti, illetve Czigler, Kovács K., Győrvári. - Ifi: 0:2.

JákfaBő 1:4 (0:2). - Jákfa, 80 néző, vezette
: Pál.
A házigazda idény eleji formában játszott, ezért megérdemelt vendég győzelem született. - Gólszerző: Fehét E., illetve Vadász P. 2, Varga Zs. 2.  -Jók: Varga Zs. (Bő). - Ifi: 2:0.

Kenyeri-Sitke Sárvári Security 3:2 (2:1). - Kenyeri, 100 néző, vezette
: Bodor.
A kenyeri csapat saját magának tette nehézzé a mérkőzést, de az ellenfél kapusa, Viczmándi is remekül védett. - Gólszerző: Kovács, Tőke, Kósa, illetve Vincze, Molnár. - Jók: Szántó, Kósa, Kovács, illetve Viczmándi, Orbán.  Ifi: 2:2.

Rábasömjén-Ölbő 0:1 (0:1). - Rábasömjén, 100 néző, vezette: Zsirai.
A Rábasömjén kihagyta a jobbnál jobb helyzeteit; a vendégcsapat pedig rutinos játékosa, Koksa góljával vitte el a három bajnoki pontot.  Gólszerző: Koksa. - Jók: Kovács, Boros, Tóth, illetve Koksa, Simon, Varga. - Ifi: 0:1.

Hegyhát SE Sótony-Uraiújfalu 3:0 (0:0). - Sótony, 60 néző, vezette
: Sály.
A végig mezőnyfölényben játszó hazaiak megérdemelt győzelmet arattak. - Gólszerző: Kovács B., Szabó A., Pados D. - Jók: Czinder, Nagy, Kovács I., Kovács B. (mind Sótony) - Ifi: 0:4.

Szeleste-PósfaGérce-Vásárosmiske 0:5 (0:3). - Szeleste, 80 néző, vezette:
Mészáros J.
Erősen szezon eleji formában játszottak a gárdák, de a minden csapatrészben jobb Gérce magabiztosan győzelmet aratott.  Gólszerző: Hompok, Sali Z., Sali G., Németh T., Naszádos. - Jók: Naszádos, Asbóth, Berke, Németh T. (mind Gérce). - Ifi: 1:10.

A 15. forduló programja. Március 27. (szombat), 16.00: Gérce-Sótony. 28. (vasárnap), 16.00: Ölbő-Jákfa, Csénye-Kenyeri, Mersevát-Rábasömjén, Uraiújfalu-Egyházashetye, Sitke-Szeleste, Bő-Pecöl.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!