Vasi foci

2010.03.08. 17:14

Megyei II. osztályú labdarúgás, Körmend: döntetlen a rábagyarmati rangadón

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Körmendi-csoportjának tavaszi nyitányán a halogyi rangadón a hazaiak 1:0-ra nyertek a bajánsenyeiek ellen, míg a Rábagyarmat-Őriszentpéter összecsapás 1:1-el zárult.

Joó Zsolt

Nagyrákos-Apátistvánfalva 2:3 (0:1). -  Nagyrákos. 50 néző, vezette: Takács G.
A hazaiak a hajrában próbáltak felzárkózni. - Gólszerzők: Nagy K. (2), illetve Fenyvesi M. (2), Kozó P.    Ifi: elmaradt.

Körmend VSE-Nádasd 2:1 (2:0). - Körmend, 60 néző, vezette: Kocsis J.
Kemény mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó házigazdák győztek. - Gólszerzők: Horváth B., Stipkovics, illetve Zsoldos A.  - Jók: Horváth R., Stipkovics, Balla., Berke, Jóna B. (mind Körmend VSE). - Kiállítva: Móricz P. (Nádasd). -  Ifi: 2:1.

Gasztony-Csörötnek 1:2 (1:1).  Gasztony, 50 néző, vezette: Vámos L.
Megérdemelten nyertek a vendégek. - Gólszerzők: Winkelbauer L., illetve Póczak Zs., Horváth M. - Jó: Bohus A. (Gasztony). - Ifi: 1:3.

Alsóberki FC-Szarvaskend 0:2 (0:0). - Körmend, 50 néző, vezette: Molnár I.
A döntetlen színezetű mérkőzésen a szerencsésebb csapat győzött.  - Gólszerzők:  Buti, Hegedüs. - Jók: Lechner, Szekeres, illetve Kajblinger, Somnogyi, Buti. - Ifi: 2:3.

Viszák-Csákánydoroszló 1:3 (0:0). - Viszák, 60 néző, vezette: Sály K.
A megtizedelt, emberhátrányban játszó, hősiesen küzdő viszáki együttes ellen megérdemelt győzelmet szerzett a vendégcsapat.  Gólszerzők: Simon Gy., illetve Horváth Dániel, Horváth Dávid I., Zubrits G. - Kiállítva: Baján R. (Viszák). -  Ifi: 0:10.

Rábagyarmat-Őriszentpéter 1:1 (1:0). - Rábagyarmat, 75 néző, vezette: Kocsis T.
Két jól felkészített csapat küzdelmét nem a játékosok döntötték el. - Gólszerzők: Kovács B., illetve Csonka Cs.  - Ifi: 0:2.

Halogy-Bajánsenye 1:0 (1:0). - Halogy, 75 néző, vezette: Szabó I. Z.
A halogyi csapat a 15. percben egy jól eltalált szabadrúgás góllal megszerezte a vezetést és ezt nem is engedte ki a kezéből. A hazai védelem és Dévai kapus kiemelkedően teljesített, a vendégeket dícséret illeti küzdeni tudásukért. - Gólszerző: Sass G. - Jók: Dévai A. (a mezőny legjobbja), Sass G., Károlyi Sz., Paál P., Jankó B. (mind Halogy). - Ifi: 1:2.

A 17. forduló műsora, március 13., 15.00
: Bajánsenye-Rábagyarmat. Március 14., 15.00: Nádasd-Viszák, Apátistvánfalva-Körmend VSE, Őriszentpéter-Nagyrákos, Csákánydoroszló-Alsóberki FC, Vasalja-Gasztony, Csörötnek-Halogy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!