Vasi foci

2010.03.29. 16:26

Megyei III. osztály, Körmendi-csoport: Nagykölkeden nyert az Őrimagyarósd

Nagykölkedről hozta el a három pontot az Őrimagyarósd és szintén idegenben, Pankaszon nyert a Szőce a megyei III. osztályú bajnokság Körmendi-csoportjában.

Joó Zsolt

 FC SzalafőMagyarlak 7:1 (2:1).  Szalafő, 50 néző, vezette: László F.
Sportszerű mérkőzésen a második félidőben már nem tudták hatástalanítani ahazai rohamokat a vendégek. - Gólszerzők: Horváth Sz. (3), Lugosi A., Závecz L., Németh F., László A., illetve Meskó M.  - Jók: Tamaskó Cs., László A., Simon J., Horváth Sz. (mind Szalafő).

Alsószölnök-Egyházashollós 1:4 (0:1). - Alsószölnök, 50 néző, vezette: Horváth G.
A második félidő közepén a gólpárbajt, így a mérkőzést is a vendégek nyerték. - Gólszerzők: Németh V., illetve Dienes A. (2), Bognár R., Mérth P.  

MáriaújfaluKatafa 2:2 (1:0). - Máriaújfalu, 60 néző, vezette: Németh A.
A hazaiak az első félidőben helyzetek sokaságát hagyták ki, szünet után a jól küzdő, lelkes vendégek két gyors gólt szereztek, amit a vendéglátók csak az utolsó pillanatban tudtak kiegyenlíteni. - Gólszerzők: Merkli, Kozó R., illetve Polgár, Markó. - Jók: Kondás, Pete-Polgár, Nagy-Kasza (mind Katafa).

Szakonyfalu-Ivánc 2:1 (2:1).  - Szakonyfalu, 70 néző, vezette: Maráczi Z.
A mezőnyfölényben futballozó hazai csapat  amelyben mindenki jó teljesítményt nyújtott  otthon tartotta a három pontot.  Gólszerzők: Vajda R., Nemes B., illetve Horváth Zs. - Jók: Takács Sz., Kokas I. (Ivánc). 

MI-KOOP Pankasz-Szőce 2:4 (2:0). - Pankasz, 80 néző, vezette: Darvas I.
A tavaszra megerősödött vendégcsapat a hajrában a maga javára tudta fordítani a mérkőzést a jobb teljesítményre is képes hazaiak ellen. A szőcei együttes minden csapatrészében jól teljesített. - Gólszerzők: Czene P., Kálovics, illetve Horváth R. (3), Tóth (öngól). - Jók: Kálovics Zs (Panasz). 

HOZER Nagykölked-Őrimagyarósd 0:2 (0:0). - Nagykölked, 80 néző, vezette: Cser F.
Alacsony színvonalú mérkőzésen megérdemelten nyert a vendégcsapat. - Gólszerzők: Nemes A., Marton L.  Jók: Varga A., Plack V., illetve Marton L.  
 

A 18. forduló műsoraáprilis 4., 14.00: Ivánc-Egyházashollós, Szakonyfalu-Máriaújfalu. 16.30: Szőce-Alsószölnök, Magyarlak-HOZER Nagykölked, Őrimagyarósd-MI-KOOP Pankasz, Katafa-FC Szalafő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!