Vasi foci

2011.02.01. 10:54

Torres a Chelsea-ben folytatja

A téli átigazolási időszak vége előtt néhány perccel a Chelsea brit rekordot jelentő 50 millió fontért (15,8 milliárd forint) leigazolta a Liverpooltól Fernando Torrest, a spanyolok világ-és Európa-bajnok futballistáját.

MTI

A 26 éves támadó öt és fél éves szerződést kötött a londoni klubbal.
   
"Nagyon boldog vagyok, sok nagy mérkőzést játszottam a Chelsea ellen, tudom, hogy rengeteg jó játékosa van. Keményen fogok dolgozni azért, hogy bekerüljek a csapatba, és gólokkal szeretnék bizonyítani a szurkolóknak" - nyilatkozta Torres, aki 2007 óta szerepelt a Liverpoolban, s ez idő alatt 142 találkozón 81 gólt szerzett.
   
Az előző brit átigazolási rekordot néhány órával korábban éppen a Liverpool állította fel azzal, hogy 35 millió fontot költött Andy Carroll, a Newcastle United támadójának megszerzésére.
   
A Chelsea alaposan "belehúzott" az átigazolási időszak utolsó napján, ugyanis Torres mellett 25 millió euróért szerződtette David Luízt, a Benfica brazil védőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!