Vasi foci

2011.05.18. 13:30

Dísztárcsa lett az Ajax bajnoki aranyérméből

Megirigyelhette Sergio Ramos mutatványát az Ajax kapusa Maarten Stekelenburg, aki spanyol kollégájához hasonlóan a busz tetejéről ejtette le az aranyérmet.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Néhány hete a Real Madrid válogatott hátvédje, Sergio Ramos, a Spanyol Király Kupát hajította véletlenül a csapatbusz tetejéről a kerekek alá, ezúttal a holland Ajax Amszterdam válogatott portása, Maarten Stekelenburg bűvészkedett valami hasonlót.

Mint ismert, a holland labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójának ki-ki meccsén az  Ajax Amsterdam a Twentét verte 3:1-re - elhódítva ezzel a bajnoki címet. A lefújást után az amszterdami játékosok buszra pattantak és szurkolóik gyűrűjében végigszlalomoztak az utcákon. A nagy örömbe viszont egy kis üröm is vegyül: a csapat válogatott egyese, Stekelenburg addig-addig lóbálta az aranyérmet, míg az az úttesten nem landolt, majd - mint egy autó-dísztárcsa - ide-oda gurult.

Végül egy drukker találta meg és vitte a busz után a zsákmányt...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!