Vasi foci

2011.05.09. 13:57

Paulo Sousa váltja Mezeyt a Videoton kispadján?

Egykori portugál klasszis veheti át dr. Mezey György helyét a Videoton kispadján. A borsonline.hu információja szerint Paulo Sousa váltja a nyártól a jelenlegi fehérvári trénert.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Habár a Videotonnál korábban cáfolták, a borsonline.hu úgy tudja, a klub megállapodott Paulo Sousával, így a nyáron a portugál váltja a kispadon Mezey György edzőt. Sousának fél éve nincs csapata.

A portál úgy tudja, Mezeynek visszafordíthatatlanul megromlott a viszonya a klub tulajdonosával, Garancsi Istvánnal, így a nyáron Sousa ül Mezey helyére.

A futballistaként többek közt a Benficánál, a Sportingnál, a Juventusnál, a Dortmundnál és az Internél is megfordult 40 éves szakember edzőként nem ért még el különösebb eredményeket. Klubszinten kizárólag angol másodosztályú csapatoknál dolgozott, de egyik helyen sem tudta kitölteni az idejét, csak a Swansea-nél sikerült lehúznia egy teljes idényt.

A teljes cikk ITT OLVASHATÓ.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!