Vasi foci

2011.06.23. 13:23

Banánnal dobálták Roberto Carlost az orosz drukkerek (videóval)

Négy hónap alatt másodszor volt szenvedő alanya az orosz szurkolók rasszista megnyilvánulásának Roberto Carlos, a magyar válogatott Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala világbajnok brazil labdarúgója.

MTI

A 38 éves hátvédnek szerdán a Szamara otthonában 3-0-ra megnyert összecsapás utolsó percében dobtak be egy banánt a hazai táborból, az Anzsi csapatkapitánya ezért tiltakozásul lement a pályáról.
 

"Nem dühömben, hirtelen felindulásból tettem így, már korábban eldöntöttem, hogy ha megismétlődik az eset, nem maradok a pályán" - mondta az eset után Roberto Carlos.
 

 Márciusban a Huszti Szabolcsot is soraiban tudó Zenit egyik szurkolója akart egy banánt az Anzsi sztárjának a kezébe nyomni, akkor az orosz szövetség 10 ezer dollárra (1,85 millió forint) büntette a szentpétervári egyesületet.
 

A Szamara honlapján elnézést kért a dél-amerikai légióstól, a Volga-menti klubot ugyanakkor a pénzbüntetés mellett pontlevonással is sújthatja a szövetség.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!