Vasi foci

2011.06.09. 07:53

Dzsudzsák Balázs 14 millió euróért szerződhet Dagesztánba (frissítve)

Még nem került pont a jelenlegi legjobb magyar futballistának tartott Dzsudzsák Balázs átigazolási ügyére, amely akár a jövő hétig elhúzódhat.

Vas Népe

A játékos menedzsere, Vörösbaranyi József az nso.hu-nak csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy továbbra sem mondhat csapatnevet, de jelezte, még folynak "bizonyos tárgyalások, melyek még nem zárultak le...". A menedzsert az MTI-nek nem sikerült elérni.

A holland PSV Eindhoven balszélsője az egyelőre meg nem erősített hírek szerint az orosz Anzsi Mahacskalához szerződik, s már szerdán részt is vett Rómában a szerződés aláírásához szükséges orvosi vizsgálatokon.
 

A játékosügynök beszélt arról is, hogy sem ő, sem pedig a játékos nem érti a hirtelen támadt gyűlölködést, ami az interneten a különböző fórumokon, közösségi oldalakon megjelenő hozzászólásokból árad. Ezekben azért bírálják Dzsudzsákot, mert ismertebb és nagyobb múltú nyugati csapatok helyett egy gazdag dagesztáni klubot választott.

"Dzsudzsák Balázs nem érti, mi az oka a felé áradó gyűlöletnek, ezért nem is szeretne nyilatkozni. - mondta Vörösbaranyi. - A pályafutásáról neki kell döntést hoznia, ha rosszul dönt, akkor ő viseli majd a döntés következményeit is, de ez az ő ügye. Érthetetlen, hogyan csaphat át ilyen mélységes gyűlölködésbe az, ha egy magyar futballista egyik külföldi csapattól a másikhoz szerződik."

Egy holland portál információja szerint Dzsudzsák Balázs négy évre ír alá az orosz bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala együtteséhez, a PSV 14 millió eurót kap a magyar válogatott játékosért.

A szurkolók ezzel együtt sem várták meg a hivatalos bejelentést, és a játékost barátnőjével, a modell Zimány Lindával együtt már - egy fotó erejéig - helyi népviseletbe öltöztették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!