Vasi foci

2012.02.16. 06:42

Megyei II, Körmendi-csoport: erősödött a Rábagyarmat kerete

A harmadik helyről várja a tavaszi folytatást a megyei II. osztály Körmendi-csoportjában szereplő Rábagyarmat KSK együttese.

Mersich István

Sikerült megerősíteni a csapatot a téli átigazolási időszakban, hiszen Horváth Roland és Horváth Zoltán Vasaljáról igazolt a Rába parti együtteshez. A klubot senki sem hagyta el a télen, így a játékoskeret együtt maradt, ennek erejében bíznak a vezetők is.

Az együttes már elkezdte a felkészülést, amely elsősorban teremben zajlik, hiszen az időjárás nem kedvez a Vas megyei csapatoknak sem. Sajnos Rábagyarmaton nemcsak az időjárással van probléma. A csapat minimális anyagi támogatást kap az önkormányzattól, szponzorok híján pedig „csak” a szurkolóiban bízhat. Vass József elnök elmondása szerint, a hatalmas szurkolótábor óriási segítséget nyújt mind anyagilag, mind a pályán kívül is.

Mindezek tudatában a labdarúgók célja az őszi rajt óta nem változott, Rábagyarmaton a dobogó reményében futnak neki a tavasznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!