Vasi foci

2013.11.10. 16:35

Büntetőt hibázott Diósdon a Haladás II.

A labdarúgó NB III. Nyugati-csoportjában a Körmend odahaza kapott ki, a Haladás Diósdon játszott döntetlent.

vaol.hu

Körmend -Nagyatád 0-3 (0-0)

Körmend, 30 néző, vezette: Pillók.

Körmend: SÁSDI MAKAI, Csenterics, Varga, Takács M. KAJTÁR (Horváth), Németh, Balikó (Bezdi), Takács Á. Sipos (Czafit), Szalai. Edző: Ifj. Molnár Károly.

Az első félidőben mindkét oldalon több lehetőség is akadt, ám a helyzetek rendre kimaradtak. A másodikban aztán három percen belül két gólt is szereztek a nagyatádiak ezzel el is dőlt a mérkőzés. Összességében a végig szakadó esőben lejátszott találkozón a jobb csapat nyert. Gólszerzők: Csongár a 48., Zmukic a 51., Horváth M. a 77. percben. Ifj. Molnár Károly : Az akarat és a hozzállás megvan, csak az ehhez az osztályhoz való körítés, a tudás hiányzik belőlünk.

Diósd -Szombathelyi Haladás II. 1-1 (1-1)

Diósd, 50 néző, vezette: Jakab. Haladás II.: DOMBÓ ANGYAL HEGEDŰS, Füredi, MILKÓ Halmai, Tóth M., Dedics (Kőris) Hoós (Tóth L.), Rácz, Medgyes, Edző: Tóth László.

A sérülések miatt több emberüket nélkülöző szombathelyiek kezdték jobban a találkozót. A 7. percben Hegedűs 16 méteres, remekül elvégzett szabadrúgása a jobb sarokba vágódott (0-1). Félórányi játék elteltével egy szép akció végén kiegyenlítettek a diósdiak. Szünet után a 67. percben Angyalt buktatták a tizenhatoson belül. A megítélt tizenegyest Halmai végezte el, ám lövését hárította a hazaiak kapusa. Nagy iramú, kiegyenlített mérkőzést vívott a két gárda, mindkét oldalon több helyzet maradt kihasználatanul, a döntetlen igazságos. Gólszerzők: Mojzer a 30., illetve Hegedűs a 7. percben. Tóth László: Idegenben sok mérkőzésen értékes az egy pont. Ez a mai viszont nem ebbe a kategóriába tartozott.

További eredmények: Csákvár- Veszprém 5-0, Tököl -BKV Előre 0-1, Dorog - Győri ETO II. 5-1, Mosonmagyaróvár- Csepel 2-1, Budaörs -Balatonfüred 1-2, Újbuda- Andráshida 3-2.

Körmendről Szabó Tibor, Diósdról Balogh Gyula tudósított.Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!