Vasi foci

2013.12.23. 18:31

Jól kispályázott a Kék Üstökös

Vép – A körmendi Kék Üstökös SE győzelmével ért véget a Szombathelyi Szabadidősport Szövetég labdarúgó szakága által kiírt hagyományos év végi teremfocitorna.

Az erőpróbának az idén a vépi szakközépiskola tornacsarnoka adott otthont. A háromnapos tornán – négy csoportba osztva – 18 kispályás focicsapat vett részt. A csoportmeccsek után a Kocsis Villanyász, a Vép VSE, a Szombathelyi Építők, a Kék Üstökös SE, a Ják, a Harangláb Söröző, a Buldózer és a Csuszka Presszó jutott a középdöntőbe, a legjobb nyolc közé. A középszakasz két újabb csoportjából az első és második helyezettek folytathatták az érmekért, keresztjátékkal.

Az elődöntőben a Villanyász 7-2-re verte a Csuszka Presszót. A másik ágon a Kék Üstökös–Vép csata 4-4-es döntetlennel zárult a rendes játékidőben, büntetőkkel azonban az Üstökös bizonyult jobbnak. A Kék Üstökös a fináléban sem lassított, 5-3-ra győzte le a Kocsis Villanyászt. A bronzmeccsen a Vép 3-0-ra bizonyult jobbnak a Csuszka Presszónál. Érdekesség, hogy a győztes gárda rendelkezett a legmagasabb átlagéletkorral.

Végeredmény: 1. Kék Üstökös SE (Körmend), 2. Kocsis Villanyász (Szombathely), 3. Vép VSE, 4. Csuszka Presszó (Szombathely). Különdíjak, legjobb mezőnyjátékos: Berbás Benjamin (Kék Üstökös). Legjobb kapus: Balikó Dániel (Vép). Gólkirály: Forgács Márió (Buldózer, 25 gól). A győztes Kék Üstökös SE névsora: Kártyás Zsolt, Vaspöri Zoltán, Elekes Zoltán, Berbás Benjamin, Vörös Zsolt, Lengyel Bence, Hevesi János, Baranyai Sándor, Vörös Valentin, Balogh Bence, Farkas Marcell, Lengyel János játékosok, Rónafalvi Róbert csapatvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!