Vasi foci

2014.05.23. 15:40

Két HVSE tornagyőzelem

Egy szlovákiai és egy hazai rendezésű tornát is megnyert a Haladás VSE U10-es labdarúgócsapata.

Pum András

Tizenkét csapat vett részt a szlovákiai Somorján rendezett Samaria Kupán, ahol egyedüli magyar együttesként a HVSE is indult. A vasiak U10-es csapata szlovák I., II., és III. osztályú gárdákkal játszott. A csoportmérkőzések során az FC Samorint 4-1-re, a Dubnicát 10-0, a Bratislavát 14-0-ra verték. Az elődöntőbe jutásért a Samorin U9-es együttesét 21-0-ra gázolták el a zöld-fehérek, míg a négy között a Spartac Myjava ellen 3-1-re nyertek a vasi fiatalok. A fináléban a csoportküzdelmek során egyszer már legyőzött Samorin várt a vasiakra, akik 8-0-ra verték a házigazdát. A torna gólkirály Artner Dávid lett 24 találattal. A torna legjobb játékosának a szintén szombathelyi Borbács Ádámot választották

A HVSE tornagyőztes csapata. Simon Barnabás, Artner Dávid, Lengyel Kornél, Borbács Ádám, Horváth Ádám, Horváth Krisztián, Bátori-Tóth Benjámin, Szakály Benjámin, Taletovits Zétény, Kovács Levente. Edző: Koman Vlagyimir.

A nyolc csapat részvételével rendezett kaposvári Tavaszi Kupán is taroltak a szombathelyiek. A HVSE U8-as gárdája a csoportmeccseken a Siófokot (2-0), a Paksot (5-0), és a Marcalit (6-0) győzte le. Az elődöntőben a kaposvári Bene Akadémia ellen 4-0-ra nyertek a vasiak, akik a döntőben a Pécset verték 7-1-re. A torna gólkirálya itt is Artner Dávid lett, 10 találattal.

A HVSE tornagyőztes alakulata. Simon Barnabás, Artner Dávid, Lengyel Kornél, Borbács Ádám, Horváth Ádám, Horváth Krisztián, Bátori-Tóth Benjámin, Szakály Benjámin, Taletovits Zétény, Kovács Levente. Edző: Koman Vlagyimir.

Címkék#HVSE#U10

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!