Vasi foci

2014.12.28. 16:30

Három napig kispályáztak

Kőszeg – A Bellagio Bowling együttese nyerte a Cáki Csikó Csárda Kupa kispályás teremlabdarúgó-tornát.

Tóth Gábor

Húsz csapat vett részt idén a Cáki Csikó Csárda Kupa teremlabdarúgó-tornán. A háromnapos, hagyományos erőpróbának a Béri Balog Ádám Általános Iskola tornaterme adott otthont. A selejtezők öt négyes csoportban zajlottak, az utolsó napra a 12 legjobb gárda maradt állva. A döntőbe jutásért a Bellagio Bowling büntetőkkel győzte le a Steva gárdáját, míg a másik ágon a Black Jack 4-0-ra diadalmaskodott a KFC ellen. A fináléban a Bellagio Bowling és a Steva a rendes játékidőben nem tudta eldönteni a mérkőzést, 1-1-re végeztek. A büntetők következtek, csak a nyolcadik sorozatban dőlt el a csata sorsa, a Bellagio játékosai céloztak jobban (5-4). Az elődöntő vesztesei a harmadik helyen végeztek.

A tornagyőztes szombathelyi Bellagio Bowling együttese. Fotó: Földesi János

Végeredmény: 1. Bellagio Bowling (Szombathely), 2. Black Jack (Kőszeg, Bük), 3. Steva (Bük/Csepreg), KFC (Kőszeg/Szombathely). A győztes csapat tagjai: Németh Péter, Lakics Norbert, Földvárszki Dávid, Király Kristóf, Tóth Attila I., Berning Adrián, Tóth Attila II, Gergó Péter, Kákonyi Levente, Marton Dávid, Visnyovszky Roland, Lippai Dávid.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!