Vasi foci

2015.04.22. 18:49

Egy pontot hozott el Budapestről a Viktória

A női labdarúgó NB I. alsóházi rájátszásának elhalasztott, 1. fordulójában a Viktória 1-1-re végzett a Femina otthonában.

Pum András

Femina–Viktória-Trend Optika FC 1-1 (0-0)

Budapest, Budai II. László-stadion, női alsóházi labdarúgó-mérkőzés, 1. forduló, 80 néző, vezette: ifj. Kovács I.

Femina: Molnár – Bernhardt Bernadett, Gyöngyösi, SZEITL, Beke – Lengyel (Boda, 60.), Lukács, BURJÁN (Jakus, 89.), Török – Horváth H., Bernhardt Barbara (Laky, 72.). Edző: Herczku István.

Viktória: Dömsödi – Kun, Ferencsik, BALOGH, MAGYAR – Harsányi, Csidei, Magyarics – Szakonyi, Siklér, Dénes (Kiss Zs., 56.). Edző: Bánfalvi Attila.

Csidei Klaudia szerezte a szombathelyi találatot. Fotó: Unger Tamás

A Viktóriában Heike Manhart munkahelyi elfoglaltsága miatt nem játszott. A szombathelyiek kezdték jobban a mérkőzést, szépen felépítették támadásaikat, de a támadóharmadban nem sikerült feltenniük az i-re a pontot. Szünet után sem változott a játék képe, a vasiak domináltak. A 47. percben egy szabadrúgást követő, tizenhatoson belüli párharc után Csidei elé került a labda, aki 14 méterről a bal felső sarokba bombázott (0-1). Két perc múlva egy szöglet után Burján fejelt a hálóba (1-1). A változatlanul többet kezdeményező vendégek ezután meccslabdát hibáztak. – Gólszerzők: Burján (49.), illetve Csidei (47.).

Bánfalvi Attila: – Többet kezdeményeztünk ellenfelünknél, de elöl keveset és rossz helyekre mozogtunk.

Korábban játszották: Újpest–Szeged 1-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!